Haberler

Bayanlar Basketbol Ligi Play-off Maçı

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi (Tbbl) Play-off Final Serisinin İlk Maçında Beşiktaş Cola Turka, Deplasmanda Fenerbahçe'yi 73-74 Mağlup Ederek Seride Durumu 1-1'e Getirdi.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi (TBBL) play-off final serisinin ilk maçında Beşiktaş Cola Turka, deplasmanda Fenerbahçe'yi 73-74 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi.

Beşiktaş Cola Turca Antrenörü Aziz Akkaya, maç sonrası yaptığı açıklamada, bu galibiyetle eşitliği sağladıklarını ve saha avantajını lehlerine çevirdiklerini belirterek, "Fenerbahçe çok iyi bir takım. Etkili oyuncularından Pondexter, bugün oynamadı. Pondexter'ın oynamasıyla daha güçlü olacaklar. Bugün sadece eşitliği sağladık, ne şampiyon olduk ne de öne geçtik. Saha avantajını lehimize çevirdik. Oyuncularımız bugün kazanmayı çok istediler, kaybetseydik yazık olurdu. Çok daha rahat kazanabilirdik, çünkü

Fenerbahçe bugün gerçekten çok kötü oynadı. Biz ise şanslıydık, şans bizden yanaydı. Oyuncularımı kutluyorum. Pazar günü taraftarlarımızın da desteğiyle Fenerbahçe'yi yeneceğiz. Beşiktaş, 104 yıllık bir kulüp ve biz her sene bir kupa kazandırmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı pazar günü Akatlar'a bekliyoruz" dedi.

Fenerbahçe Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu ise, "Son saniyede attığımız şutu sokamayınca 1 sayıyla yenildik. Bu maçta Pondexter'ın olmaması bizim için dezavantaj oldu. Ama onsuz da kazanabilirdik. Yaptığımız savunma hataları ile ilk devredeki çok düşük şut yüzdesi skoru etkiledi. Ama önemli olan mücadele etmek, o mücadelenin sonunda kazanacağımıza inanıyoruz. Şimdi 2 maçı onların sahasında oynayacağız. Hedefimiz orada maçı kazanarak, saha avantajını yeniden lehimize çevirmek. Bugüne kadar alnımızın akıyla

mücadele ettik, alnımızın akıyla bu sezonu bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title