Haberler

Bayan Vekilin Teyze Acısı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ayşe Akbaş'ın Teyzesi Vefat Etti. Vekillik Sevinci Yaşarken Acılı Haberi Alan Akbaş, Memleketi Sındırgı'daki Cenazeye Katıldı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ayşe Akbaş'ın teyzesi vefat etti. Vekillik sevinci yaşarken acılı haberi alan Akbaş, memleketi Sındırgı'daki cenazeye katıldı.

Balıkesir'in ilk bayan milletvekili olarak Meclis'e giren Ayşe Akbaş, dün TBMM'de kaydını yaptırdıktan sonra Balıkesir'e dönüşünde acı bir haber aldı. Akbaş'ın memleketi olan Sındırgı'nın Karakaya köyünde ikamet eden teyzesi Bayriye Sivrikaya (59) vefat etti. Teyzesinin ölüm haberiyle sarsılan bayan vekil, Ankara'dan dönüşü gecikince cenazeyi bekletti. Bu sabaha karşı Balıkesir'e dönen Akbaş, soluğu memleketinde aldı. Sındırgı Devlet Hastanesi morgunda bekletilen Bahriye Sivrikaya'nın cenazesi bugün

öğleyin Karakaya köyünde toprağa verildi.

Ayşe Akbaş, çok sevdiği teyzesini seçim döneminde milletvekili adayı olduğu zaman görmüş, ziyaret edip elini öperek duasını almıştı. Akbaş, "Bayriye teyzem hep dua ederdi. Adaylık dönemimde ağır bir kalp krizi geçirdi. Dün de aniden rahatsızlanmış, maalesef kurtulamamış. Mekanı cennet olsun" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Anne ve babasını daha önce kaybeden Ayşe Akbaş, "Anne yarısı" dediği teyzesini çok sevdiğini söyledi. Yakınları ve sevenleri Akbaş'ı arayıp taziyede bulundu.

(YU-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title