Haberler

Bayan Öğretmenlerden Örnek Dayanışma

Erzincan'ın Tercan İlçesi'ne Bağlı Gökçe Köyü İlköğretim Okulu'nda Görev Yapan 3 Bayan Öğretmen El Birliğiyle , Okulu Modern Bir Ortama Kavuşturdu.

Erzincan'ın Tercan İlçesi'ne bağlı Gökçe Köyü İlköğretim Okulu'nda görev yapan 3 bayan öğretmen el birliğiyle , okulu modern bir ortama kavuşturdu.

Öğretmenlik mesleğinin ilk yıllarında bu sene Gökçe Köyü’ne atanan Gülen Şahsuvaroğlu, Demet Tacıbozuk ve Özlem Kaya isimli bayan öğretmenler, öğrencilerin daha modern bir ortamda eğitim görmeleri için kolları sıvadılar. Fedakar öğretmenler Tercan Kaymakamlığı’nın da desteğini sağlayarak 40 öğrencinin eğitim gördüğü okulun bakım ve onarımını yaparak daha güzel bir görünüme kavuşturdular.

Okul Müdiresi Gülen Şahsuvaroğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, gerek kendi imkanlarını kullanarak, gerekse ilçe kaymakamlığının katkılarıyla başlattıkları çalışmalarda bugün öğrencilerin temiz, hijyenik ve sıcak bir ortamda eğitim görmelerinin sağlandığını belirtti. Şahsuvaroğlu:" Okulun dış ve iç cepheleri yeniden boyatılırken sınıfların zemini de fayansla kaplatıldı. Sınıf kitaplığı, öğretmen masaları ve sınıf araç-gereçleri yenilendi. Okulun eskiyen cam ve çerçeveleri değiştirildi. Okul tuvaletleri tamir edildi. Kaymakamlık desteğiyle okuldaki eksiklikler giderildi. Sınıf kitaplığı zenginleştirildi. Öğretmen-öğrenci- veli ilişkileri daha düzgün bir seviyeye getirildi. Okula 3 adet yeni bilgisayar alındı. Okulumuza ADSL bağlantısı gerçekleştirildi. Eğitim-öğretimin kalitesinin arttırılarak öğrencilerin bilgi seviyelerinin yükseltilmesi için fedakarlık yaparak ders bitimi sonrası hiçbir ücret almadan 2 saat ek ders çalışması yapıyoruz. Sınıflarda temiz ve hijyenik bir ortam sağlandı. Öğrencilere ek test, çalışma yapacakları dokümanlar dağıtılarak öğrenciler derslerle pekiştirildi.”dedi.

TOÇEV'DEN ÖĞRENCİLERE GİYECEK YARDIMI

Öte yandan Tuvana İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) tarafından Erzincan'ın Tercan İlçesi Gökçe Köyü ilköğretim okulu öğrencilerine kışlık mont ve bot yardımında bulunuldu.

Gönderilen 40 mont ve bot okul müdiresi Gülen Şahsuvaroğlu’yla, öğretmenler Özlem Kaya ve Demet Tacıbozuk tarafından öğrencilere giydirildi. Okul Müdiresi Gülen Şahsuvaroğlu, " TOÇEV'in gönderdiği 40 adet mont ve 40 çift bot öğrencilere

verildi. Dağıtımlar yapılırken öğrencilerin maddi durumlarına bakılmadı. Bu

yardımlar bir anlamda fakir öğrenciler içinde destek olmuştur."dedi.

(BA-İRT-Y)

28.01.2007 13:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title