Haberler

Bayan Basketbolunun Yıldızları All Star'da Buluştu

Basketbol Federasyonu'nun 'Kadınlar Haftası' Etkinlikleri Kapsamında İlk Kez Düzenlediği Bayanlar All Star 2007, Mersin'de Gerçekleştirildi.

Basketbol Federasyonu'nun "Kadınlar Haftası" etkinlikleri kapsamında ilk kez düzenlediği Bayanlar All Star 2007, Mersin'de gerçekleştirildi. Bayanlar basketbolun yıldızları, yapılan yarışmalarda hünerlerini sergileyerek sporseverlerin büyük beğenisini kazanırken Sibel Tüzün de şarkılarıyla etkinliğe renk kattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği ile Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen All Star 2007 organizasyonu Edip Buran Spor Salonu'nda gerçekleşti. Etkinliğe Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan, Türkiye Bayanlar Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Meltem Kurtsay ile basketbol takımlarının yıldız sporcuları katıldı.

DANS ŞOV

Defne Joy'un sunuculuğu ile başlayan etkinlikte ilk olarak Dream Team Dance şovu gerçekleşti. Ardından Adidas 3 sayı yarışması yapıldı. Yarışmaya Tarsus Belediyespor'dan Banu Yıldır, Ceyhan Belediyespor'dan Dilek Ünüvar, TED Kayseri'den Lavrie Michella Koehn, Beşiktaş Cola Turka'dan Esra Erdem ve Sakarya'dan Meryem Eraslan katıldı. Yapılan atışlar sonunda 25 sayılık atışla Koehn birinci, 16 sayı ile Esra Erdem 2'nci, Banu Yıldır 3'ncü oldu. Dereceye giren sporculara Adidas tarafında hediye çekleri Federasyon Yönetim Kuruyu Üyesi Jülide Sonat tarafından verildi.

SİBEL TÜZÜN COŞTURDU

All Star 2007 kapsamındaki etkinlikte geçen yıl ülkemizi eurovizyonda temsil eden Sibel Tüzün de sahne aldı. Tüzün verdiği mini konserde All Star 2007'ye katılanları coşturdu. Konserin ardından Adidas Yetenek Yarışması düzenlendi. Zamana karşı yapılan yarışmada 37 saniyelik derece ile Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Özlem birinci, Botaşspor'dan Işıl 34 saniyelik derecesi ile 2'nci olurken Ceyhan Belediyespor'dan İlsu 33 saniyelik derecesi ile 3'üncü, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden de Niki 40 saniyelik derece ile 4'ncü oldu. Dereceye girenlere ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın tarafından verildi.

All Star kapsamında seyircilere de basketbol atışları yaptırıldı. Atışlarda başarılı olanlara da çanta, forma ve şortlar armağan edildi.

Türk Yıldızlar Karması ile Yabancı Yıldızlar Karması, salona "Kadına Karşı Şiddete Son" pankartı taşıyarak çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title