Haberler

Bayan Avukatı Tabanca ile Yaralayan Zanlı, Adliyeye Sevk Edildi

Dershanesine İcra İşlemi İçin Gelen Bayan Avukatı Tabanca ile Yaralayan K.ö Çorlu'da Yakalandıktan Sonra Getirildiği Tekirdağ'da Adliyeye Sevk Edildi.

Dershanesine icra işlemi için gelen bayan avukatı tabanca ile yaralayan K.Ö Çorlu'da yakalandıktan sonra getirildiği Tekirdağ'da adliyeye sevk edildi.

Öğle saatlerinde Peştamalcı Caddesinde dershanesine borcuna karşı icra işlemlerini başlatmak üzere gelen bayan avukat Ebru Düzgen'i tabanca ile yaralayarak kaçan K.Ö Tekirdağ'ın Çorlu'da yakalandı. İfadesi alınması için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen K.Ö, yaklaşık 2 saat sonra Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Basının görüntü alınmaması için adliyenin arka kapısından gizlice içeri alınan zanlı, polisteki ilk ifadesinde avukatı 'çok üstüne geldiği için' vurduğunu savundu. Borçlarından dolayı bunaldığı belirtilen zanlının adliyedeki sorgusu devam ediyor.

Öte yandan polis zanlının kaçarken silahını attığı Çorlu kavşağındaki arazide aramalarını sürdürüyor. Polis ekipleri, yağmur yağışı nedeniyle çamur olan arsada tabancanın bulunması için detektör ile arama yapıyor.

(EÖ-RA-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title