Haberler

BAY-GÜ-KAB Bayburt'ta toplandı

Güncelleme:

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başkanlığında Bayburt'ta gerçekleşti.

Bayburt- Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başkanlığında Bayburt'ta gerçekleşti.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Belediye Meclis Üyeleri Cüneyt Keskin, Osman Nuri Tuluğ ile Bayburt ve Gümüşhane ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek yapılacak çalışmalar hususunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Pekmezci birlik toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak birlik üyesi belediye başkanlarını Bayburt'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Toplantının ardından Başkan Pekmezci misafir başkanlara şehri gezdirerek Bayburt hakkında bilgiler verdi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hükmü Pekmezci Gümüşhane Bayburt Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title