Haberler

Batuhan Karadeniz Sakaryaspor'a Geri Döndü

Güncelleme:

Sakaryaspor'dan ayrılan tecrübeli futbolcu Batuhan Karadeniz, tekrardan Sakaryaspor'a döndüğünü açıkladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor'da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor'dan ayrılan tecrübeli futbolcu Batuhan Karadeniz yapılan basın toplantısıyla, tekrardan Sakaryaspor'a döndüğünü açıkladı. Gerçekleşen toplantıya Sakaryaspor Başkan vekili Halit Evin, Teknik Direktör Engin Korukır, Kaleci Ercüment Kafkasyalı ve teknik heyet katıldı.

Batuhan Karadeniz Sakaryaspor'a Geri Döndü

BATUHAN KARADENİZ: ŞAMPİYONLUĞA İNANCIM OLDUĞU İÇİN GERİ GELDİM

Gerçekleşen toplantıda konuşan Batuhan Karadeniz, "Öncelikle ben Sakaryaspor kulübünden hiç ayrılmadım. Sakaryaspor'dan ayrıldığımı da belirtmedim. Gerek başkanlarım, hocam da başta olmak üzere böyle bir durum olmadı. Ben yönetimden kendi adıma izin istemiştim bazı sebeplerden dolayı. Ondan sonrada geri geldim. Başkanım bir basın toplantısında inanmayanlar gitsin demişti ben inandığım için geri geldim. İnanmayanların arasında olmak istemedim. Hocam da sağ olsun bana olumlu baktı. Sezon başında Sakaryasporla anlaşırken başkan ve yönetim kuruluna bir söz verdik. Şartlar ne olursa olsun takımımızın başında olacağız dedik. Vicdanımın rahat olması için tekrardan geri geldim. Şampiyonluğa inancım olduğu için geri geldim. gereken cevabı gerektiği yerde her futbolcunun vermesi gerektiği yerde sahada bende vereceğim. Bunu gerek kamuoyu gerek ise Sakaryaspor taraftarı Tatangalar da görecekler" dedi.

KORUKIR: DÖNDÜĞÜNE ÇOK SEVİNDİM

Teknik Direktör Engin Korukır ise yaptığı açıklamada, "Biz kimseyi yollamadık. Batuhan çok düzgün ve o kadar da saf bir çocuk. Yıllarca birçok futbolcu ile çalıştım. Döndüğüne çok sevindim. Bazen insanlar gencide, yaşlısı da doğruyu bulurken, güzel düşünerek bulurlar. Batuhan kardeşimizde çok güzel düşünmüş. Çünkü büyük bir camianın futbolcusu. Allahın izni ile çok güzel bir transfer yapmış olduk tekrar. Batuhan'ın dönüşü hem takımımız açısından hem de arkadaşları tarafından çok güzel olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Batuhan Karadeniz Sakaryaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
500

Yorumlar (11)

ugur:

bi cacik olmaz 3 hafta sonra kadro disi

12
0
yanıtYanıtla
adapazarlı:

batuhan karadeniz takımına şımarıklığı ile zarar vermiştir. . sakaryayada aynısı yapacak ucuz karaktere sahiptir. . örenkte görüldüğü gibi.

10
0
yanıtYanıtla
54 SAKARYASPOR:

TATANGALAR BURADA MI?

2
3
yanıtYanıtla
Anadolu:

Dikiş tutmaz Sabri.

4
0
yanıtYanıtla
gerçkekler...:

nolcak senin bu halin batu sen senin sonun belli halı saha yıldızlığı sana çok yakışır az onya arda abin de sana katılacak merak etme

3
0
yanıtYanıtla
Oregonlu:

Adam olamamakta dibin dibi

1
0
yanıtYanıtla
SİVASLI:

HEHE BATUHAN TÜRK FUTBOLUNUN OYUNCULUĞUN YÜZ KARASI KANSER GİBİ BİR ADAM

1
0
yanıtYanıtla
Metin:

Aynen bi cacık olacağını düşünmüyorum hayırlısı

0
0
yanıtYanıtla
İNTERESTİNG:

Maalesef. İyi oyuncu ama fırsatı en iyi harcayanlardan

0
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ŞAMPİYONLUĞA İNANDIĞI İÇİN GERİ GELMİŞ YALAN DİYENİN? TRANSFER DÖNEMİNİN BİTMESİNE 3 GÜN KALAMI AKLIN BAŞINA GELDİ BEYEFENDİ? BAKTIN HİÇBİR TAKIM SENİ ALMIYOR ORTADA KALACAKSIN HİÇ YOKTAN İYİDİR DEYİP TEKRAR YÜZSÜZCE SAKARYAYA DÖNDÜN DEĞİLMİ? YAV İNSAN BİRAZ UTANIR YA! AYIPTIR İNSANLARI APTAL YERİNE KOYMA BİR TEK AKILLI SEN MİSİN? BEN SAKARYA BAŞKANININ YERİNDE OLSAM BU HUYSUZ ADAMI BEDAVA VERSELER BİLE ALMAM! HADİ BİR YANLIŞ YAPIP ALDILAR O ZAMAN HOCANIN YERİNDE OLSAM BUNU İLK 18''E BİLE ALMAM.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title