Haberler

Batuhan Karadeniz Sağlık Kontrolünden Geçti

Güncelleme:

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Batuhan Karadeniz, sağlık kontrolünden geçti.

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Batuhan Karadeniz, sağlık kontrolünden geçti.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun dün gece geç saatlerde Trabzon'a getirdiği Batuhan Karadeniz, bugün sabah erken saatlerde kontroller için Yıldızlı Güven Hastanesi'ne gitti. Eskişehirspor ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak alacaklarına karşılık sözleşmesini feshettiği öğrenilen Batuhan Karadeniz ile prensip anlaşmasına varan bordo mavililer, son detayları konuştuktan sonra 22 yaşındaki oyuncuya sözleşme imzalatacak.

Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'ın Batuhan'a maç başı sözleşme önerdiği ve oyuncunun da bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Bu arada Trabzon kökenli olan futbolcunun yakın çevresine, "Burada yeniden doğacağım herkes görecek" dediği belirtildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, KAP'a da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Batuhan Karadeniz ile kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Batuhan Karadeniz Eskişehirspor Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title