Haberler

Batmayan Tekne

Fransız Bir Tasarımcı Tarafından Geliştirilen Batmayan Tekne Hayret Uyandırıyor.

Fransız bir tasarımcı tarafından geliştirilen yeni bir yat her görenin yüreğini ağzına getirdiği gibi, bazı yerlerde polis ve itfaiyeyi de sık sık alarma geçiriyor. Daily Mail?in haberine göre, Parisli tasarımcı Julien Berthier tarafından tasarlanan ?Love Love" isimli yat, görenlerde batıyormuş izlenimi yaratıyor. Bir teknenin batış anını ölümsüzleştirme ve dondurma fikrinden yola çıkarak ?batıyormuş gibi görünenö Love Love?ı inşa ettiğini söyleyen Fransız tasarımcının en büyük derdi ise durumu yanlış anlayanlar. Her görenin gözlerine inanamayıp bir daha baktığı ve kiminin de yüreğini ağzına getiren tekne, "normal" bir teknenin ortadan ikiye bölünmesiyle yapıldı.

Teknenin bütün uluslararası denizcilik kurallarına uygun olarak imal edildiğini ve tamamen güvenli olduğunu belirten 35 yaşındaki tasarımcı, buna rağmen, Almanya?daki Constance Gölü?nde tekneyi görenlerin paniğe kapılarak itfaiyeyi araması nedeniyle 20 polis ve itfaiye görevlisinin kendisini kurtarmaya geldiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title