Haberler

Batmanlı Atlet Balkan İkincisi Oldu

Türkiye’yi Yunanistan’ın Florina kentinde yapılan 16. Balkan Atletizm Yürüyüş Şampiyonası’nda Milli Takım formasıyla temsil eden Batmanlı Milli Atlet Selman İlhan, şampiyonluğu kıl payı kaçırarak ikinci oldu.

Türkiye'yi Yunanistan'ın Florina kentinde yapılan 16. Balkan Atletizm Yürüyüş Şampiyonası'nda Milli Takım formasıyla temsil eden Batmanlı Milli Atlet Selman İlhan, şampiyonluğu kıl payı kaçırarak ikinci oldu.

Yıldız Erkekler 10 kilometre dalında yarışan Selman İlhan 45 dakika 26 saniye ile ikinci olurken, birinci olan Umut Temel ise 45.17'lik derece yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Atletizm Antrenörü Mehmet Yıldırım gözetiminde 16. Balkan Şampiyonasına katılım sağlayan Selman İlhan'ın ikinci olması Batman'da sevinçle karşılandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, elde edilen başarıdan dolayı Milli Atlet Selman İlhan'ın gurur verdiğini söyledi. Eren, "Atletizmde Batman artık hak ettiği konuma gelmeye başladı. Türkiye dereceleri ile yetinmeyeceğimizi ve Milli Takım formasıyla kentimizin tanıtımına ihtiyacı olduğun söyledik. Selman İlhan Batman'da atletizm sporunu seven gençler için artık bir ekol oldu. Balkan ikincisi olup gümüş madalya alan sporcumuzu ve antrenörünü kutlarım. Türkiye'yi en iyi bir şekilde temsil ettiler. Bu gurur hepimizin" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunanistan Türkiye Batman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title