Haberler

Batman Valisi Kızılcık, Sason'daki Mayın Tuzağından Yaralı Kurtulanları Ziyaret Etti

Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık, Sason İlçesinin Aydınlık ve Yeni Çakmak Köyleri Arasında Meydana Gelen Patlamada Yaralanan ve Batman Devlet Hastanesi'nde Müşahede Altında Tutulan Yaralıları Ziyaret Etti.

Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Sason ilçesinin Aydınlık ve Yeni Çakmak köyleri arasında meydana gelen patlamada yaralanan ve Batman Devlet Hastanesi'nde müşahede altında tutulan yaralıları ziyaret etti.

Yaralıların durumuyla ilgili doktorlardan bilgi alan Vali Kızılcık, daha sonra yaralıları ziyaret edip patlamayla ilgili bilgi aldı. Patlamada yaralanan öğretmen Veysi Gün, aracın ön koltuğunda oturduğunu ve aniden bir patlama sesi geldiğini belirterek, "Patlamadan sonra benim gördüğün tek şey ön camdan fırlamam oldu. Araba havaya uçarak ikiye bölündü. Arka koltukta oturanlar öldü. Geri kalanlar yaralandık. Annem rahatsızdı bana telefon açtı. Rahatsızım deyince onu ziyarete gidecektim" dedi.

Daha sonra patlamada yaralanan Nihat Çakıcı'yı ziyaret eden Vali Kızılcık, olay anını Çakıcı'dan da dinledi. Çakıcı, "Olay anında araçtakilerin bağrışmalarını duydum. Arkama bakınca arkadaşlarımın hepsi kanlar içindeydi. Dişim ağrıyordu. Muayene için köyden Sason'a gelecektim" diye konuştu.

Yaralılardan olayla ilgili bilgi alan Vali Kızılcık, "Bu olayla terör örgütünü neler yapabileceğini görmüş olduk. Terör hiçbir günahı suçu olmayan hasta annesini ziyaret için yola çıkan bir öğretmeni, suçlu suçsuz masum kadın erkek ayırtmaksızın hunharca katletmektedir. Birlikteliğimizi hep beraber sürdürerek bunlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Biz çocuklarımızın güzel yaşaması için tüm çabaları sarf etmeye çalışırken maalesef onlar bir terör örgütünün eylemiyle karşılaşabiliyor. Çocuklarımızın eğitim hakkını elinden almaya çalışıyorlar. Ama hiçbir şekilde, onlara bu fırsatı vermeyeceğiz ve her türlü birlikteliğimizi sergileyeceğiz. 3 vatandaşımızın şehit olmasını 5 vatandaşımızın yaralanmasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz. Gerekli değerlendirmeler yapılıp bu işin faili olan teröristlere hak ettikleri cezayı hep beraber devlet vatandaş işbirliğiyle vereceğiz" diye konuştu.

(MŞY-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title