Haberler

Batman Sivil Savunma Müdürü Çayır'dan Veda Uyarısı

Batman Sivil Savunma Müdürü Enver Çayır, Vatandaşlara Zaman Zaman Sözlü Müdahalelerde ve Uyarılarda Bulunarak Boğulmamaları ve Tehlikeli Yerlere Girmemeleri Konusunda Sürekli Uyardıklarını İfade Etti.

Batman Sivil Savunma Müdürü Enver Çayır, vatandaşlara zaman zaman sözlü müdahalelerde ve uyarılarda bulunarak boğulmamaları ve tehlikeli yerlere girmemeleri konusunda sürekli uyardıklarını ifade etti.

Yaz aylarında havaların sıcak olması nedeniyle serinlemek amacıyla suya girenBatmanlılara tayini çıkan Sivil Savunma Müdürü Enver Çayır son kez uyarıda bulundu. Ekiplerinin sürekli görev halinde olduklarını ifade eden Müdür Çayır, olası boğulma, arama-kurtarma ve doğal afetler için sürekli teyakkuz halinde olduklarını ifade etti. Çayır, özellikle yaz mevsimi ile beraber piknik alanları, vatandaşların yüzdükleri bölgelerde zodyak botlarla keşif yaptıklarını, bu arada tehlikeli yerlerde yüzenleri de uyardıklarını belirtti. Batman Sivil Savunma ekiplerinin 24 saat süreyle nöbet sistemi ile telefon başında olduklarını ifade eden Batman Sivil Savunma Müdürü Enver Çayır, Batman'a gelmeden önce Sivil Savunma'nın Arama Kurtarma ekibinde çalıştığından bu tecrübelerini Batman'da değerlendirdiğini ve bu sayede Sivil Savunma'nın oldukça işlev kazandığını söyledi. Tayini Bartın'a çıktığı için son kez vatandaşlara seslenmek istediğini belirten Çayır, "Lütfen tehlikeli yerlerde yüzmeyin, Lütfen boğulmayın, ailenizi üzmeyin" diyerek Batmanlılara veda etti.

(MŞY-RB-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title