Haberler

Batman Petrolspor Toplam 13 Oyuncu Transfer Etti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Batman Petrolspor'un, transfer ettiği oyuncu sayısı 13'e yükseldi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Batman Petrolspor'un, transfer ettiği oyuncu sayısı 13'e yükseldi.

Teknik Direktör Hacı Güldalı, transfer çalışmalarında düne kadar kaleci Ömür Hacı Salihoğlu, İrfan Selçuk, Burak Korkakçı, Sercan Örge, Feyzullah Selman, Zahid Arslan, Halil Aşut, Önder Kılıç, Ali Yıldırım, Ömer Çelik, Ersin Aslıyüksek olmak üzere 11 futbolcuyu renklerine bağladıklarını, bugün kadroya katılan Tavşanlı Linyitspor'dan Cuma Nasır ve Salih Zafer Kurşunlu ile transferi gerçekleşen oyuncu sayısının 13'e yükseldiğini söyledi.

Kocaeli Kartepe'deki kamp çalışmasını tamamladıklarını dile getiren Güldalı, şunları kaydetti:

"Kamp sürecimiz iyi geçti. Niyetimiz 1-2 hazırlık maçı daha yapmaktı. Ama hava şartlarından son iki gün otelde adeta mahsur kalıp çalışamadık. Kampımızı erken bitirip, Batman'a döndük. Çalışmalarımızı kendi tesislerimizde yapacağımız idmanlarla devam ettireceğiz. Bunun için takım içerisinde eksiklerimizi tamamlayıp, lige en iyi bir şekilde girmek istiyoruz. Kadromuzda genç ve başarıya aç sporcularımız var. Yeni transferlerimizde takıma kamp sürecinde uyum sağladı. Ligde başarılı olmak için büyük çaba sarf edeceğiz. "

- BATMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title