Haberler

Batman - Devrilen Ağaç Altında Kalan Baba ve Oğlu Yaralandı

Devrilen ağaç altında kalan baba ve oğlu yaralandıBATMAN'ın Beşiri ilçe merkezinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı devrilen büyük dut ağacının altında kalan baba ve oğlu, çevredeki vatandaşların yardımıyla yaralı olarak kurtarıldı.

Devrilen ağaç altında kalan baba ve oğlu yaralandı

BATMAN'ın Beşiri ilçe merkezinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı devrilen büyük dut ağacının altında kalan baba ve oğlu, çevredeki vatandaşların yardımıyla yaralı olarak kurtarıldı.

Beşiri ilçesinde çarşı merkezinde bulunan büyük dut ağacı akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle göbek kısmından kırılarak devrildi. Ağacın dibinde oturan onlarca kişi kaçarak kurtulurken, baba A.İ. ve oğlu S.İ. devrilen ağacın altında kaldı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla ağaç altından yaralı olarak çıkarılan baba ve oğlu, daha sonra ambulansla Beşiri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba ve oğlunun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kurtarma çalışmaları da vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title