Haberler

Batman'da AK Parti ve Hdp'li Vekillerin Seçim Polemiği

Batman’da, 7 Haziran’daki genel seçimlerin ardından milletvekili seçilerek mazbatalarını almaya giden AK Parti ve HDP’li milletvekilleri arasında polemik yaşandı.

Batman'da, 7 Haziran'daki genel seçimlerin ardından milletvekili seçilerek mazbatalarını almaya giden AK Parti ve HDP'li milletvekilleri arasında polemik yaşandı.

AK Parti ve HDP Batman milletvekilleri, 7 Haziran seçimleri sonrası İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatalarını teslim aldı. İlk olarak mazbatasını almaya gelen AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, silahların ve namlunun ucunda, tehditlere ve baskılara rağmen vatandaşların kendilerine verdikleri oyların değerini çok iyi bildiklerini belirterek, bunun farkında olarak hareket edeceklerini söyledi.

"SÖZÜNÜ GERİ ALIP ÖZÜR DİLEMELİ"

HDP Batman milletvekilleri Ali Atalan, Saadet Becerikli ve Ayşe Acar Başaran İl Seçim Kurulu Başkanı'ndan mazbatasını teslim aldı. AK Parti'li Ziver Özdemir'in silahların gölgesinde, tehditlere ve baskılara rağmen vatandaşların kendilerine oy verdiği söylemleriyle ilgili açıklama yapan HDP Batman Milletvekili Ali Atalan, "Herkesin gözlerin önünde gerçekleştirilen bir seçim oldu. Bu söylem halka hakarettir. Halk, korkudan, tehdit edilerek oy kullanmış gibi bir izlenim yaratıyor. Kenti hezimetini, yenilgisini böyle açıklaması çok büyük bir ayıptır. Gerçekle alakası olmayan bir açıklamadır. Umarım aklı başına gelir, sözünü geri alıp özür diler" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halkların Demokratik Partisi Ziver Özdemir Ak Parti Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title