Haberler

Batman'da 63 Kişilik Cücün Ailesi Spor Salonunda Sabahladı

Batman'da 12 Kişinin Yaşamına, Yaklaşık 4 Bin Ev, 400 İşyerinin Hasar Görmesine Neden Olan Sel Felaketinde, Konutları Yıkılan ve Risk Altında Olan 501 Kişi 3 Gündür Otel, Spor Salonu, Çocuk Esirgeme Kurumu, Belediye Konuk Evi ve Bir Sendika Geceyi Geçirdiler. Sel Mağdurlarının Yemek İhtiyaçlarını...

Batman`da 12 kişinin yaşamına, yaklaşık 4 bin ev, 400 işyerinin hasar görmesine neden olan sel felaketinde, konutları yıkılan ve risk altında olan 501 kişi 3 gündür otel, spor salonu, çocuk esirgeme kurumu, belediye konuk evi ve bir sendika geceyi geçirdiler. Sel mağdurlarının yemek ihtiyaçlarını valilik, belediye ve askeriye karşılıyor. Sel felaketinin ardından Karşıyaka Mahallesi`nde evleri hasar gören `Cücün Ailesi`nin 63 ferdi ise Batman Atatürk Kapalı spor Salonu`na yerleştirildi.

Kapalı spor salonuna yerleştirilen yataklarda sabahlayan Cücün Ailesinin fertleri, spor salonunun kaloriferlerinin yanmaması nedeniyle büyük sıkıntı çektiklerini belirttiler. Büyük çoğunluğu çocuklardan oluşan Cücün Ailesinden Orhan Cücün sel felekatinden ancak çocuklarını ve kendi canlarını kurtarmayı başardıklarını belirterek, “Evlerimiz tamamen sular altında kalarak büyük hasar gördü. Sel sularının aniden gelmesi nedeniyle evlerimizden hiçbir şeyimizi kurtaramadık. Mağdur durumdayız devletten ve yetkililerden yardım bekliyoruz¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title