Haberler

Batman: Burdurlu 15 Gencin Batman Ziyareti

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Türkiye Genelinde Uygulamaya Koyduğu 'Kültür Değişim Programı' Kapsamında 15 Burdurlu Genç, Batman'a Geldi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Türkiye genelinde uygulamaya koyduğu 'Kültür Değişim Programı' kapsamında 15 Burdurlu genç, Batman'a geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü A. Hamit Kanağı tarafından ağırlanan 15 genç, Batman'ın tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi. Hasankeyf'i gezen ve oldukça etkilenen gençlerin bugün de Mardin'in Midyat İlçesi'ni gezecekleri belirtildi. İl Müdürü Kanağı, Genel Müdürlüğün uygulamaya koyduğu projede Batman ile Burdur'un eşleştiğini belirterek, "Bundan bir süre önce 15 gencimiz Burdur'a giderek oranın kültürüyle tanışmış ve tarihi mekanlarını gezmişti. Bunun karşılığında Burdur'dan 15 genç ilimize geldi. Bir hafta kalacak olan gençlere bölgenin tarihi ve kültürel mekanlarını gezdiriyoruz ve Batman'ı tanıtıyoruz. Amacımız, ilimizi iyi tanıtıp peşin hükümlü olmalarının önüne geçmektir. Bu tür organizasyonlar, kaynaşma ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor" dedi.

Burdur'dan gelen gençler ise, Batman'ı çok farklı bulduklarını ve sevdiklerini söyledi. Batman'ın basına yansıdığı gibi olmadığını ifade eden gençler, hava kirliliğinden şikayetçi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title