Haberler

Batman Belediye Başkanı Kalkan Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Batman Belediyesi Ekipleri, Farklı Hizmetleriyle Batman Kent Merkezinin Bütün Noktalarında Çalışmalarını Yürütürken, Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan Çalışma Alanlarına Giderek İncelemelerde Bulundu.

Batman Belediyesi ekipleri, farklı hizmetleriyle Batman kent merkezinin bütün noktalarında çalışmalarını yürütürken, Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan çalışma alanlarına giderek incelemelerde bulundu.

Batman Belediyesi tarafından kent merkezinde mozaik ve kilitli taş döşeme, kanalizasyon, altyapı ve asfalt gibi çalışmalar hızla sürdürülürken Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan; Başkan Yardımcıları Adnan Pekgül, Tahir İmret ve Meclis üyeleri ile birlikte çalışma alanlarını gezdiler. Belediye Fen İşleri ekipleri ile BASKİ ekipleri; Hamidiler Caddesi'nde mozaik taşı döşeme, Aydınlık evler 1227 Sokak ile Kısmet Mahallesi 801-804 sokaklarda kilit taşı döşeme çalışması, Pınarbaşı Mahallesi 2201 Sokak'ta bazal taşı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi'nde alt yapı projesi ve yağmur suyu, atık ve kanalizasyon şebekesi çalışması, Pazaryeri Mahallesi'nde yağmur suyu şebekesi, 5. Cadde'de kanalizasyon çalışması ve Yeni Toptancılar Sitesi'nde asfaltlama çalışmasını aynı anda yürütüyor. Belediyede bir tek birimin aynı zaman dilimi içinde birden çok alanda faaliyet yürüttüğünü söyleyen Başkan Kalkan, "Yaz sezonu ile birlikte bütün hizmet birimlerimiz sahalarda daha yoğun bir şekilde çalışmalarını sunmaya başladı. Batman'da yaşayan herkes gün içerisinde belediyenin en az bir çalışmasına mutlaka rastlar. Türkiye'de en iyi hizmet veren belediyelerden biri olmak ve halka hizmet etmek bizlere mutluluk ve onur veriyor" dedi.

(MŞY-RB-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
title