Haberler

Batman: Batman'da Kar Nedeniyle 380 Köy ve Mezra Yolu Kapalı

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri H. Yusuf Karatoprak, Batman'da 380 köy ve mezra yolunun kar nedeniyle kapalı olduğunu açıkladı.

3 gündür çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Karatoprak, sabah saatlerinde kapalı olan 412 köy ve mezra yolundan 32 köy ve mezranın yollarını açtıklarını belirterek, tatil günlerinde de çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. 5 ekibin köy ve mezra yollarının açılması için çalıştığını ifade eden Müdür Karatoprak, kendi iş makinelerinin dışında Batman'da iş makinesi kiraladıklarını söyledi. Sason, Gercüş ve Kozluk ilçelerinde de iş makinesi kiralanması için ödenek gönderdiklerini kaydeden Genel Sekreter Karatoprak, "Tatil günlerinde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Nöbetçi ekiplerimiz, tüm köy ve mezra yolları açılıncaya kadar çalışmalarını aralıksız sürdürecektir" dedi.

Batman'ın Gercüş, Kozluk ve Sason ilçeleri kırsalında yolları kapalı olan vatandaşlar, bayrama hazırlıksız yakalandı. Bayram ihtiyaçlarını alamayan binlerce köylü, yolların açılmasını bekliyor. Köy Hizmetleri ve Karayolları ekiplerinin aralıksız süren çalışmalarına rağmen, bayrama kadar birçok köy yolunun açılamayacağı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title