Haberler

Batman - Arınç: Sürecin Belli Aktörlerle Devam Etmesini Uygun Buluyoruz

Arınç: Sürecin belli aktörlerle devam etmesini uygun buluyoruz (ek) AK PARTİ'DEN DAHA İYİSİNİ BULDUĞUNUZDA OYUNUZU VERİN Diyarbakır'da sonra Batman'a giden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partililer, dini önderler ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

Arınç: Sürecin belli aktörlerle devam etmesini uygun buluyoruz (ek)

AK PARTİ'DEN DAHA İYİSİNİ BULDUĞUNUZDA OYUNUZU VERİN

Diyarbakır'da sonra Batman'a giden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partililer, dini önderler ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman ve Diyarbakır Milletvekili adaylarının da eşlik ettiği Arınç, ilk ziyaretini Ak Parti il teşkilatına gerçekleştirdi. 7 Haziran seçimlerine dikkat çeken Arınç, "Çözüm sürecini başlatan kimdir? Siyasi kaybım bile olsa baldıran zehiri içmeye hazırım diyenler bellidir. 100 kişiye sorun, 99'u diyecektir, Ak Parti yeniden tek başına iktidarına gelecek. Fakat Ak Parti tek başına gelmesin diyenler ne yapıyor? Al takke ver küllah yapalım, bunların yerine koalisyon kuralım' diyor. Kim kuracak koalisyonu? CHP, MHP ve HDP'nin koalisyon kurması akla zarar bir şey değil mi? Kurulsa bile bu koalisyon çalışabilir mi? AK Parti gitsin de barış ve çözüm umutları tükensin, ülke gene eski günlere dönsün, silaha dönsün bombaya dönsün bunu isteyenler var. Ancak bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu millet buna izin vermeyecek" dedi.

ARINÇ'I DUYGULANDIRAN ANISI

Kristal Park'ta sivil toplum örgütleri temsilcileriyle yemektede buluşan Başbakan Yardımcısı Arınç, bir anısını anlatırken duygulandı. Arınç, "O dönemlerde grup başkanvekiliydim. Milletvekili seçilen Merve Kavakçı kardeşimizin evine savcı Nuh Mete polis göndermişti. 17 arkadaş akşam saatlerinde eve gittik. Sivil ve resmi polisler giriş-çıkışları tutmuştu. O zaman Siirt Milletvekili merhum Nizamettin Sevgili ve Batman Milletvekili Ataullah Hamidi tabancalarıyla birlikte gelmişlerdi. İki vekil arkadaşımız 'gerekirse tabancamızı kullanırız, Merve kardeşimizi vermeyiz' dediler. Birini rahmet, diğerini de minnetle anıyorum" diye konuştu.

Genel seçimlerde Ak Parti'ye oy isteyen Arınç, "Bu seçimin bir özelliği var. Bu seçimlerde partiler yarışıyor. Artık partiler barajı aşma iddiasında. Ak Parti'yi tökezletmek için pek çok hesap yapılırken, oyumuzu kullanırken iki defa düşünmemiz lazım. Sizin gönül kalbiniz açıktır. Yapacağınız işi bizden iyi bilirsiniz. Ülkeyi yoldan çıkaracak partilere fırsat vermeyin. Ak Parti'den daha iyisini bulduğunuz an da oyunuzu verin. Bulamadığınızda ise kafamıza, gözümüze vurun ama oyunuzu da ihmal etmeyin" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Arınç Diyarbakır Ak Parti Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title