Haberler

Batı Karadeniz'de Toz Taşınımı

BOLU/KARABÜK/BARTIN/ Etkili olan lodos, Kuzey Afrika'dan taşıdığı tozu Batı Karadeniz illerinin üzerine bıraktı.

BOLU/KARABÜK/BARTIN/ Etkili olan lodos, Kuzey Afrika'dan taşıdığı tozu Batı Karadeniz illerinin üzerine bıraktı.

Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının ardından Bolu kent merkezinde önceki gün başlayan ve gece aralıklarla devam eden sağanakla birlikte araçların üzeri çamurla kaplandı.

Sabah saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan ve araçlarının çamurla kaplandığı gören vatandaşlar, yıkama istasyonlarının önünde kuyruk oluşturdu.

Kuyrukta bekleyen Orhan Efe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıktığında aracının çamurla kaplı olduğunu gördüğünü söyledi. Aracını yıkamak için istasyona geldiğini anlatan Efe, geçen yıl da benzer durumla karşılaştıklarını hatırlattı.

Karabük

Karabük'te de sabah işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, araçlarının üzerini yoğun bir tozla kaplı olduğunu gördü. Vatandaşlar, araçlarının camlarını temizledikten sonra yola çıkarken esnaf da vitrinlerini silerek işe başladı.

Kentte görüş mesafesinde azalma olduğu gözlemlendi.

Barıtın ve Düzce'de de da sürücüler, çamurla kaplanan araçlarını görünce şaşkınlık yaşadı. Bazı vatandaşlar bidonlarla getirdikleri suyla araçların camlarını temizlerken, bazıları da akaryakıt istasyonlarındaki araç yıkama bölümlerinde yoğunluk oluşturdu.

Bartın'ın Orduyeri Mahallesi sakinlerinden Birkan Ural, sabah işe gitmek için evden çıktığında aracının üzerinin çamurla kaplı olduğunu gördüğünü söyleyerek, "Sanırım, rüzgar ve sağanakla toz bulutu araçların üzerine yağmış. Böyle bir manzarayı görünce çok şaşırdık. Sadece benim değil, tüm araçlar aynı şekilde." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Karadeniz Kuzey Afrika Karabük Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title