Haberler

Batdal: "Zor Olacak Ama Kazanacağız"

Galatasaraylı Futbolcu Mehmet Batdal, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turunda Sırbistan'ın Ofk Belgrad

Galatasaraylı futbolcu Mehmet Batdal, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sırbistan'ın OFK Belgrad takımıyla deplasmanda yapacakları rövanş maçıyla ilgili Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Genç oyuncu Mehmet Batdal, OFK Belgrad ile oynanacak maçın son derece zorlu geçeceğini söyledi.

Batdal, bundan sonraki maçlarda skorun önemli olmadığını, tek hedeflerinin kazanmak olduğu söyleyerek, ";Biz de böyle bir sonuç beklemiyorduk. Aslında 2-0 gibi güzel bir skor yakaladık. Bunu koruyabilseydik bizim için çok büyük avantaj olacaktı. Nitekim 2-2'yi yakaladılar, bu sürpriz bir sonuç oldu. Orada zor bir maç bizi bekliyor. Kendi sahalarında iyi oynandıkları söyleniyor. Ne kadar iyi oynasalar da bundan sonra tek hedefimiz kazanmak. Bütün çalışmalarımız kazanmak adına. Artık skorun hiçbir önemi yok. 3 tane yersek 4, 5 tane yersek 6 tane atmak zorundayız. Tüm çabalarımız bunun için. Turu geçmek istiyoruz. Taraftarımızı biraz üzerek de olsa tur atlamak bizim için önemli."; şeklinde konuştu.

Bucaspor'dan transfer olan Mehmet Batdal, İlk resmi maçının UEFA Avrupa Kupası mücadelesi olduğunu söyledi.

Batdal takıma katkı sağlamak için elinden geleni yaptığını belirterek, ";İlk resmi maçım UEFA Avrupa Kupası mücadelesi oldu. Aslında güzel bir duygu, bir yandan da biraz heyecanlıydım. Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray taraftarı önünde ilk maçımdı. Bunu zamanla üzerimden attıkça daha iyi şeyler yapmaya başlayacağıma inanıyorum. Takıma bu kısa zamanda ne kadar katkım olursa o kadar iyi. Üzerimde heyecan da olsa yine de katkı vermek adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İlk devrede biraz şanssızdım, bir topum direkten döndü. İlk maçımda belki golle başlayacaktım. Ama bu şekilde çalışmaya devam edeceğim. Umarım gol de en yakın zamanda benimle buluşur"; dedi.

Genç futbolcu OFK Belgrad ile oynayacakları rövanş maçında hiçbir şeyin önemli olmadığını, her şartta kazanmak zorunda olduklarını ifade ederek, ";Tüm şartlar zor olacak. Bu saatten sonra kazanmak zorundayız. Rakibimizde 2-2'lik beraberliğin morali olacak. Her şartta, her anlamda zor bir maç olacak. Zeminin, stat atmosferinin, hiçbir şeyin bir önemi yok. Onlardan daha fazla gol atıp, ya da gol yemeden skoru bulup, galip gelerek turu geçmek istiyoruz."; şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title