Haberler

Batalla'dan Fenerbahçe Açıklaması

Güncelleme:

Bursaspor'dan ayrıldıktan Çin'in Beijing Guoan takımında futbol hayatına devam Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla, Fenerbahçe'ye gelmek istediği şeklinde çıkan haberleri yalanladı.

Bursaspor'da teknik direktör Christoph Daum ve Erkan Körüstan yönetimiyle yaşadığı sıkıntılar neticesinde devre arasında takımdan ayrılan, yıldız futbolcu, sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklinde çıkan haberleri sert bir dille yalanladı. Arjantinli futbolcu, çıkan haberleri tercümanı Volkan Çay aracılığıyla yalanladı.

Türkiye'den ayrılmadan önce "Süper Lig'de Bursaspor'dan başka takımda forma giymem" açıklamasında bulunan Batalla, Fenerbahçe'ye gelmek istediği yönündeki habere tek kelimeyle 'Delimişler' ifadesiyle tepki gösterdi.

Batalla, ayrıca Bursaspor'da kongre sonrası seçilecek olan yönetime başarılarını iletti ve "Bursaspor için en faydalı ve iyisi seçilsin. İşleri çok zor olacak" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title