Haberler

Bataklıkta Can Pazarı

Amasya'da Yeşilırmak'a Uçan Kamyonetin Sürücüsü, Hayatta Kalmak İçin Büyük Mücadele Verdi. Bataklığa Saplanan Kamyonetten Zorlukla Çıkan Sürücü, Çamurun İçinde Sürünerek Kurtuldu.

Amasya'da Yeşilırmak'a uçan kamyonetin sürücüsü, hayatta kalmak için büyük mücadele verdi. Bataklığa saplanan kamyonetten zorlukla çıkan sürücü, çamurun içinde sürünerek kurtuldu.

Olay, saat 19.30 sıralarında Amasya-Tokat Karayolu'nun 1. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Amasya'dan Tokat istikametine giden Mehmet E. (32) yönetimindeki 05 EH 047 plakalı kamyonet, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolun sağında bulunan şarampolden yuvarlanarak Yeşilırmak'ın kenarına uçtu. Yeşilırmak kıyısında sularının çekilmesinden sonra oluşan bataklığa ters olarak saplanan kamyonetin içinden çıkmak için büyük mücadele veren sürücü Mehmet E.'ye, olay yerine ilk giden polis ve itfaiye ekipleri yardım etti. Polis ve itfaiye ekipleri, kamyonetin havada kalan arka kısmına bastırarak sürücü Mehmet E.'nin araç içinden çıkmasını sağladı. Aracın içinden kurtulan sürücü Mehmet E., daha sonra çamurun içinden çıkmak için mücadele verdi. Çamurdan sürünerek çıkan sürücüye sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Sabuncuoğlu Şerfeddin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücü Mehmet E.'nin alkollü olduğu ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(DY-İG-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title