Haberler

Başsavcı'dan Esob'a Veda Ziyareti

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Görevinden Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı Görevine Atanan Mustafa Demirdağ, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (Esob) Veda Ziyaretinde Bulundu.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Demirdağ, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (ESOB) veda ziyaretinde bulundu.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, Başsavcı Mustafa Demirdağ'ın halkla iyi bir diyalog içinde olduğunu belirterek, "Sayın Demirdağ, Malatyalılar'ın gönlünde taht kurdu. Gidişinden dolayı üzüntülüyüz. Kendileri Malatyaspor'un en iyi taraftarlarından biriydi" dedi.

Malatya'da yaklaşık 7 yıl görev yaptığını belirten Başsavcı Demirdağ, "Malatya'ya gelinceye kadar futbol takımı tutmuyordum. Malatyaspor benim tuttuğum tek takımdı. Malatya benim en uzun süre görev yaptığım yerdir. Burayı hiçbir zaman unutmayacağım" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Keskin tarafından Demirdağ'a teşekkür plaketi verildi.

(BK-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title