Haberler

Başpehlivanı Balaban, Memleketinde Davul Zurnayla Karşılandı

656'ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı İsmail Balaban, memleketi Antalya'da güreş severler tarafından davul zurnayla karşılandı.

656'ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı İsmail Balaban, memleketi Antalya'da güreş severler tarafından davul zurnayla karşılandı. Balaban ile Kırkpınar'da ikincilik kupasının sahibi Orhan Okulu, araç kortejiyle şehir turu atarak vatandaşları selamladı.

656'ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin finalinde karşılaşan Antalyalı iki başpehlivan İsmail Balaban ile Orhan Okulu, kent girişinde vatandaşlar tarafından karşılandı. Uzun araç konvoyu oluşturan güreş severler, davul zurna ve tezahüratlar eşliğinde altın kemer sahibi İsmail Balaban ile Orhan Okulu'ya sevgi gösterisinde bulundu. Balaban ve Okulu üstü açık otobüsle Döşemealtı İlçesi'nde kent girişinden ilçe belediyeye geldi. Burada Döşemealtı Belediye güreşçisi Okulu ve Belediye Başkanı Turgay Genç, Balaban ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile güreş severleri selamladı.

Törende konuşan İsmail Balaban, güreşe altın kemer kazanma hayaliyle başladığını anlattı. 2008 yılından itibaren Konyaaltı Belediyesi'nde güreşçisi olarak er meydanına çıktığını hatırlatan Balaban, Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür etti. Başkan Böcek'in manevi babası olduğunu dile getiren Balaban, Hedefimiz altın kemeri Antalya'ya getirmekti. Bu hedef doğrultusunda çalıştık. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Sezona güzel başladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Altın kemerim sevenlerime Antalyalı hemşerilerime armağan olsun. Bundan sonraki hedefim 3 yıl üst üste birinci olup altın kemerin ebedi sahibi olmak istiyorum dedi.

Orhan Okulu ise İsmail Balaban'ı başarısından dolayı tebrik etti. Balaban ile arkadaş olduklarını belirten Okulu, Orada kıyasıya mücadelemizi verdik. Altın kemer İsmail kardeşimize nasip oldu. Gurur verici. Antalyamıza getirmek için hep birlikte hareket ettik. Kemer Antalyamıza nasip oldu. Bu yıl ikinci olduk, hedefim seneye altın kemeri Döşemealtı'na getirmek diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de altın kemeri Antalya'ya getirmek için mücadele ettiklerini kaydetti. Okulu'nun çok güzel karşılaşmalar çıkardığını belirten Genç, Seneye altın kemeri Döşemealtı'na getireceğiz. İsmail'e başarılarının devamını diliyorum. Çok güzel güreşler çıkardı, hak ederek alnının teriyle altın kemere ulaştı dedi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise Kırkpınar'da Turgay Genç ile çok heyecanlı anlar yaşadıklarına değindi. Manevi oğlu olarak tanıttığı İsmail Balaban'a yaşattığı gurur için teşekkür eden Başkan Böcek, Okulu'ya da tebrik etti. Törende CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, pehlivanlara çiçek ve plaket verdi.

Törenin ardından Antalyalı pehlivanlar Balaban ve Okulu ile beraberindekiler araç konvoyuyla kent turu attı. Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu pehlivanlar, sevenlerini selamladı. Kent turunun ardından pehlivanlar Konyaaltı Belediyesi'ndeki etkinliğe katıldı. Balaban buradaki konuşmasında da Okulu ile alt boylardan itiraben kıran kırana güreştiklerini anlattı. Finalde de çok iyi mücadele ettiklerini belirten Balaban, er meydanında rakip olduklarını, ancak çok iyi dostlukları bulunduğunu belirtti. Balaban, üst üste 3 yıl altın kemeri kazanarak Antalya'nın ebedi kemer sahibi olmasının sözünü verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Başpehlivanlar ve başkanlar birlikte görülüyor

Konyaaltı BLD BŞK Muhittin Böcek'in konuşması

İsmail Balaban'ın konuşması

Orhan Okullu'nun konuşması

Döşemealtı BLD BŞK Turgay Genç'in konuşması

İsmail Balaban ve altın kemerinin yakın plan görüntüsü

Başkanlar ve sporcular kürsüde görülüyor

İsmail Balaban ve ikiz kardeşinin görüntüsü

Plaket töreni

Şehir turundan detay görüntüler

Pehlivanların Konyaaltı Belediyesi önünde meşalelerle karşılanması

Pehlivanların belediye önündeki vatandaşları selamlaması

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması

Kalabalıktan görüntü

İsmail Balaban'ın kupası ile kürsüye çıkışı

İsmail Balaban'ın kürsüde konuşması

Konyaaltı BLD BŞK Muhittin Böcek'in sporculara Antalyaspor kaşkolunu takması

Konyaaltı BLD BŞK Muhittin Böcek'in Orhan Okullu'ya altın takması

Konyaaltı BLD BŞK Muhittin Böcek'in İsmail Balaban'a altın takması

Sporcular ve protokolün toplu görüntüsü

(KJ Haber Tolga YILDIRIM-Kamera Süleyman EKİNANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Balaban Muhittin Böcek Konyaaltı Kırkpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title