Haberler

Başkon Mensupları İftar Programında Bir Araya Geldi

BAŞKON mensupları iftar programında bir araya geldiANKARA - Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu mensupları, Yenimahalle Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

BAŞKON mensupları iftar programında bir araya geldi

ANKARA - Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu mensupları, Yenimahalle Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

BAŞKON mensupları, iftar programında bir araya geldi. Yenimahalle Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen programa BAŞKON Genel Başkanı Gazeteci Yazar Mehmet Akyol'un yanı sıra, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve çok sayıda davetli katıldı.

İftarın ardından davetlilere seslenen Akyol, Türkiye'nin üretmez bir ülke haline geldiğine vurgu yaparak, "O kadar hazin bir manzarada yaşıyoruz ki; üretemez hale geldik. Üretemez bir ülke konumuna düşmemizin nedenleri var. En büyük sıkıntısı da Büyükşehir Yasası'ndan kaynaklanıyor. Çünkü bizim köylerimizi mahalle yaptılar. Köyden şehre göç, oldukça arttı. Verimlilik de o oranda maalesef azaldı. Biz buna yönelik çalışmalar yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yenimahalle Belediyesi Mehmet Akyol Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title