Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor'u 73-58 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Yağızer Uluğ, düşük yüzdeyle dış şut atmalarına rağmen, oyun kontrolünü ellerinde bulundurduklarını söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor'u 73-58 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Yağızer Uluğ, düşük yüzdeyle dış şut atmalarına rağmen, oyun kontrolünü ellerinde bulundurduklarını söyledi.

Uluğ, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca iyi bir savunma yaparak, rakibi düşük yüzdelerle hücum etmeye zorladıklarını belirterek, "Düşük yüzdeyle dış şut atmamıza rağmen, oyun kontrolünü elinde bulunduran oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ligde Galatasaray Odeabank ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Uluğ, "Yarın hazırlıklara başlayacağız. Galatasaray takımını iyi tanıyorum ama önemli olan, bizim ne seviyede hazırlandığımız ve sahada nasıl reaksiyon göstereceğimiz. Derbiye yoğun bir şekilde çalışıp, sahaya iddialı bir şekilde çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Uluğ, Randy Culpepper'ın performansından son derece memnun olduğunu ancak ligde daha iddialı olmak için dış oyuncu takviyesine gereksinim duyduklarını kaydetti.

- Torku Konyaspor cephesi

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir ise iki takımın da iyi basketbol oynayamadığını söyledi.

Hücumdaki düşük performanstan etkilendiklerini anlatan Bekir, "Hazırlık sürecinde uzunlarımızın üreteceği pozisyonları iyi kullanacağımızı düşünerek sahaya çıktık ama maalesef çok düşük yüzdelerle oynadık. Savunma açısından fena değildik ama hücumdaki düşük performansımız bizi çok etkiledi" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Torku Konyaspor Yağızer Uluğ Galatasaray Beşiktaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title