Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Darüşşafaka Doğuş'u 79-76 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, son çeyrekte etkili olarak kazandıklarını söyledi.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Darüşşafaka Doğuş'u 79-76 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, son çeyrekte etkili olarak kazandıklarını söyledi.

Ülker Sports Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, "Savunma açısından çok fazla bire bir kullanan bir takım. Bizim için ilk yarıdaki en büyük problem buydu. Rakibimiz çok kolay sayılar buldu. Hücum ribaundları aldılar ve biz bu bölümde top kayıpları yaptık. O yüzden birçok şeyi değiştirmemiz gerekiyordu. Son çeyrek oynadığımız en iyi bölümdü." diye konuştu.

Obradovic, takım olarak daha sert oynamaları gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Darüşşafaka Doğuş, son saniyeye kadar faul yapmadan geldi. Çok zor üçlükler attılar. Çok kaliteli oyunculara sahip bir takım. Kritik anlarda maça geri geldiler ve yeniden öne geçmeyi başardılar. O bölümde Bogdanovic çok iyi oynadı. Sonuç olarak bizim için çok önemli bir galibiyet aldık. Şimdi THY Avrupa Ligi'nde oynanacağımız Baskonia maçına hazırlanmaya başlayacağız."

Obradovic ayrıca sakatlığı sebebiyle maçı tamamlayamayan Udoh'un fizyoterapistler eşliğinde hastanede olduğunu ve kendisinden haber beklediklerini de sözlerine ekledi.

Fenerbahçe oyuncularından Kalinic ise Darüşşafaka Doğuş'un çok etkili bir takım olduğunu vurgulayarak, ikinci yarıda oynadıkları iyi oyunla sahadan galip ayrıldıklarını aktardı.

Darüşşafaka Doğuş cephesi

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü David Blatt, skor olarak birbirine çok yakın giden bir maç olduğunu dile getirdi.

Galibiyetinden dolayı Fenerbahçe'yi tebrik eden Blatt, "Maçın sonunda her iki taraf da kazanabilirdi. Oyuncularım maç boyunca büyük çaba gösterdiler. Bundan dolayı şikayet edemem. Maçın sonunda kazanma fırsatını da bulduk ama çok iyi bir takıma kaybettik." ifadelerini kullandı.

Darüşşafaka Doğuş'un ABD'li basketbolcusu Clyburn ise maçı kazanacak kadar iyi oynadıklarını ama son bölümde birkaç topu iyi kullanamadıkları için sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Zeljko Obradovic Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title