Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Anadolu Efes'i 88-80 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, üst üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından kazanmalarının kendilerine moral verdiğini söyledi.

THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Anadolu Efes'i 88-80 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, üst üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından kazanmalarının kendilerine moral verdiğini söyledi.

Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Üç maç kaybettikten sonra kazandık. Ciddi bir moral oldu" dedi.

Maccabi FOX ile çok benzeşen bir takımla oynadıklarını anlatan Sırp teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün tamamen farklı bir tablo vardı. Bazı pozisyonlarda top kaybı yaptık, topu ellerine verdik, onlar da sayıya çevirdiler. İlk yarıda kontrol bizdeydi. Hem üçlüklerde hem ikiliklerde çok iyiydik. Bizim normal kalitemiz aslında bu. THY Avrupa Ligi'nin en kötü 2 sayı atan takımı olmamamız gerekiyor. Oyuncuları tebrik ediyorum. Taraftarlarımız çok güzel destek verdi."

Altı günde 4 maç yaptıklarını ve Anadolu Efes mücadelesinin herkes için zor olduğunu dile getiren Obradovic, "Avrupa basketbolunda her karşılaşmaya hazır olmanız gerekiyor. Bugün biraz fazla rotasyon yapmaya çalıştım. Gelecekte de bunu yapmamız gerekiyor." diye konuştu.

Melih Mahmutoğlu'nun performansını da değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, "Melih gibi oyuncuların takıma destek vermesi, kararlı adım atması, sadece hücumda değil savunmada da katkı yapması gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Perasovic: "Çok fazla faul atışı kaçırdık"

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic ise elde ettikleri avantajı değerlendiremediklerini belirterek, şunları söyledi:

" Fenerbahçe'yi tebrik ederim. İlk 25 dakika iyi basketbol oynadık, bu yüzden avantaj elimizdeydi. Özellikle avantajı daha da arttıracağımız yerlerde çok fazla faul atışı kaçırdık. Son çeyrekte biz hücumda basket bulamazken Fenerbahçe sayı buldu ve farkı 10 sayıya çıkardılar. Bu da kırılma noktası oldu. Tabii ki savaştık. Birçok hücum ribaundu aldık ancak Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenmek için yeterli değildi."

Kaynak: AA / Spor

Zeljko Obradovic Anadolu Efes Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title