Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Salih Ozan Balaban, basketbolda 32. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı elde eden sarı-lacivertli takımın, sezon sonu hedefinin THY Avrupa Ligi'ni kazanmak olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Anadolu Efes'i 77-69 yenerek kupayı 6. kez müzesine götürdüğü maçtan sonra FB TV'ye açıklamada bulunan Balaban, geçen sezon bıraktıkları yerden devam ettiklerini belirtti.

Geçen sezon Spor Toto Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası'nı kazanan sarı-lacivertli takımın bu sezona da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı alarak başladığını vurgulayan Balaban, "Taraftara teşekkür ederiz. Bıraktığımız yerden başlayalım demiştik. Oyuncularımız hem tecrübeleri hem de istekleriyle büyük takım olduğumuzu gösterdi. İnşallah Avrupa Ligi'ni de bu sene kazanmak nasip olur." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan ise anlamlı bir kupa elde ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Sezon öncesi iki takım da hazır olmadan oynadı. Karakterli bir takımımız var. Basketbolcularımız, ortada bir kupa varsa sonuna kadar savaşıyorlar. Onları ne kadar tebrik etsek az. Güzel maç oldu. Müthiş bir seyirci desteğimiz vardı. Böyle güzel seyirci önünde anlamlı bir kupa aldık. Kupanın ismi de çok önemli. Her zaman Cumhurbaşkanlarımız gelmiyordu. Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek lazım. Basketbola verdiği destek için. Kupayı Cumhurbaşkanımızın elinden aldık."

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Melih Mahmutoğlu ise 6. kez kupayı kazandıkları için çok mutlu olduklarına anlatarak, "Savaşırsak ve savunma yaparsak kazanacağımızı biliyorduk. Anadolu Efes'i de tebrik ederim. Ben seyircimize de teşekkür ediyorum. Bu daha başlangıç. Önümüzde kazanmamız gereken daha çok kupalar var." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Balaban Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title