Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı 83-75 mağlup edip seride durumu 2-0 yaparak yarı finale yükselen Banvit'in başantrenörü Sasa Filipovski, "Biz hep beraber birbirini destekleyen, birbirine çok yardım eden bir takımız ve bunun sayesinde başarıyı kazandığımızı düşünüyorum." dedi.

Filipovski, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş Sompo Japan karşısında alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutladı.

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ancak bunda bile bir şeyler öğrendiklerini anlatan Filipovski, şunları kaydetti:

"Biz hep beraber birbirini destekleyen, birbirine çok yardım eden bir takımız ve bunun sayesinde başarıyı kazandığımızı düşünüyorum. Sezonun son maçlarında play-off'a daha iyi bir şekilde hazır olmak için çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu, iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Sanıyorum iki takım da çok güzel bir maç izletti seyredenlere. O yüzden Beşiktaş Sompo Japan'a da teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de bizi destekleyen seyirciye ediyorum."

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca ise rakipleri Banvit'i tebrik etti.

"Banvit hem bu maçı hem de turu geçmeyi hak etti." diyen Sarıca, "İyi bir başantrenörleri, iyi çalışan önemli oyuncuları var. Bu bakımdan turu hak ederek geçtiler. 5-6 defa maçı döndürdük, geriden gelip kazanacak hale geldik ama maalesef özellikle isabet oranı çok düşüktü, konsantrasyon ve mental kaynaklı hatalar yaptık." ifadelerini kullandı.

Sarıca, sıkıntılı ve zor bir sezon geçirdiklerini vurgulayarak, özellikle sakatlığı bulunan oyuncuların kendilerini çok etkilediğini anlattı.

Geçen sezon final oynadıklarını anımsatan Sarıca, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu sene de uzun bir maratonu yine ilk dördün içinde bitirdik. Sonuçta kamuoyunda daha büyük hedeflere yönelik bir Beşiktaş yarattık. Seneye baktığımız zaman ben böyle düşünüyorum. Artık bugünden sonra yeni sezonun bir an önce planlamasını gerçekleştirip organizasyonumuzu daha iyi yapmak durumundayız. Play-off ile ilgili kalan dört takıma, hakemlerimize, basın mensuplarına kolay gelsin diyorum."

Kaynak: AA / Spor

Beşiktaş Banvit Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title