Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. hafta maçında konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 76-61 mağlup eden Darüşşafaka'da başantrenör David Blatt, tam olarak hazırlanma fırsatı bulamadan çıktıkları müsabakada galip geldikleri için mutlu olduğunu belirtti.

Volkswagen Arena'daki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Blatt, Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un ligde doğrudan rakipleri olduğunu aktararak, "Oyuncularımı profesyonelliklerinden dolayı tebrik ediyorum. Münih'ten dün geldik. Bu maça çok fazla hazırlanma şansımız olmadı. Bütün maç hazırlıkları bu sabaha sıkışmış oldu. Yardımcı antrenörlerimi de tebrik ediyorum. Çok iyi iş çıkardılar. Karşılaşmayı kazandığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Oyuncularının performansıyla ilgili Blatt, "Bugün pivotlarımız büyük karakter ortaya koydular. Bayern Münih maçındaki performansından sonra Wilbekin'in yorgun olacağını biliyorduk. Onun eksikliğini pota altı uzunlarımız Furkan Aldemir, JaJuan Johnson, Michael Eric ve Stanton Kidd çok iyi kapattılar." değerlendirmesinde bulundu.

Ernak: "Rakibimiz yorgun olmasına rağmen çok kararlıydı"

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Selçuk Ernak, maçta sezon boyu gösterdikleri performanstan uzak kaldıkları için mağlup olduklarını ifade etti.

Darüşşafaka'nın haklı bir galibiyet aldığını vurgulayan Ernak, maçla ilgili şunları söyledi:

"Bu maçta sezon boyu gösterdiğimiz oyun karakterini gösteremedik. Biz fiziksel oynayan, olabildiğince savunmadan beslenen bir ekibiz. İkinci yarı 32 sayı yememiz olumlu ancak Darüşşafaka gibi takımları bir yarıda iyi oynayarak yenemezsiniz. Rakibimiz yorgun olmasına rağmen çok kararlıydı."

ULEB Avrupa Kupası'nda finale kalan rakiplerini tebrik eden Selçuk Ernak, "Haftanın konusu bu maçtan ziyade Darüşşafaka'nın ULEB Avrupa Kupası'nda finale çıkmasıdır. Türk basketbolu için önemli bir hamle yaptılar. Umarım kupayı kazanarak Türkiye'ye bir tane daha THY Avrupa Ligi katılım hakkı kazandırırlar." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Büyükşehir Belediyespor Sakarya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title