Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda İspanyol ekibi UCAM Murcia'yı 79-72 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Aleksandar Trifunovic, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Trifunovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, son 16 turuna kalmayı garantileyen takımını tebrik ederek, rakiplerinin buraya daha rahat geldiğini ifade etti. Karşılaşmada baskı ve stresin kendi üstlerinde olduğunu kaydeden Trifunovic, şöyle konuştu:

"Kırk dakika diyemem ama müsabakanın 35-36 dakikasını biz kontrol ettik. Onlara verdiğimiz şansları rakibimiz iyi kullandı. Maçın sonunda ufak çaplı bir kriz oldu ama kazanma isteğimizi daha fazla ortaya koyarak müsabakayı istediğimiz şekilde sonuçlandırdık. Bence iyi bir takımız, önümüz açık gibi görünüyor. Sıralamada nerede olacağımız bize bağlı. Kendi iyi yaptığımız şeylere odaklanmalıyız ki bunları daha iyi yapmaya devam edelim. Bizim dışımızda olan şeylerle hakemlerle, teknik faullerle, sportmenlik dışı faullerle ilgilenmemeliyiz."

UCAM Murcia cephesi

UCAM Murcia Başantrenörü Ibon Navarro ise Pınar Karşıyaka'yı tebrik ederek, rakiplerinin özellikle ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koyduğunu ve aradaki farkı açtığını söyledi. Son periyotta oyunu dengelediklerini kaydeden Navarro, "Son periyotta defansta ve hücumda agresif oynamamıza rağmen buradan mağlubiyetle ayrıldık." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Pınar Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title