Haberler

Basketbol: Uleb Avrupa Kupası

Salon: Rhenus SportHakemler: Fernando Rocha (Portekiz), Sasa Pukl (Slovenya), Emilio Perez Pizarro (İspanya)Strasbourg: Beaubois 5, Campbell 16, Collins 8, Weems 9, Fofana 6, Howard 11, Lacombe, Leloup 11, DuportGalatasaray Odeabank: McCollum 8, Sinan Güler 2, Schilb 12, Micov 17, Lasme 7, Jerrels 4, Chuck Davis 11, Green 1, Göksenin Köksal1. Periyot: 7-8Devre: 23-243. Periyot: 43-455 faulle çıkanlar: 38.01 Chuck Davis (Galatasaray Odeabank), 39.33 Beaubois (Strasbourg)Galatasaray Odeabank, ULEB Avrupa Kupası finali ilk maçında deplasmanda Fransa'nın Strasbourg takımına 66-62 mağlup oldu.

Salon: Rhenus Sport

Hakemler: Fernando Rocha (Portekiz), Sasa Pukl (Slovenya), Emilio Perez Pizarro (İspanya)

Strasbourg: Beaubois 5, Campbell 16, Collins 8, Weems 9, Fofana 6, Howard 11, Lacombe, Leloup 11, Duport

Galatasaray Odeabank: McCollum 8, Sinan Güler 2, Schilb 12, Micov 17, Lasme 7, Jerrels 4, Chuck Davis 11, Green 1, Göksenin Köksal

1. Periyot: 7-8

Devre: 23-24

3. Periyot: 43-45

5 faulle çıkanlar: 38.01 Chuck Davis ( Galatasaray Odeabank), 39.33 Beaubois (Strasbourg)

Galatasaray Odeabank, ULEB Avrupa Kupası finali ilk maçında deplasmanda Fransa'nın Strasbourg takımına 66-62 mağlup oldu.

İki takımın da top kayıpları ve boş hücumlarla başladığı mücadelede ilk basket 3. dakika içinde ev sahibi takımdan Weems'ten geldi. Strasbourg, Weems ve Beaubois, Galatasaray Odeabank ise Lasme ve Micov ile skor üretirken, 5. dakika Fransız ekibinin 7-4'lük üstünlüğüyle geride kaldı. İyi savunma yapan ve rakibine sayı şansı vermeyen sarı-kırmızılılar, Chuck Davis ve Micov'un basketleriyle 9. dakika içinde 8-7 öne geçti. Kalan sürede iki ekip de sayı bulamazken, ilk çeyreği Galatasaray Odeabank önde tamamladı.

İkinci periyoda Howard'ın pota altında bulduğu basketle başlayan Strasbourg, 9-8 öne geçti. Davis, Micov, Jerrels ve Lasme ile sayı üreten Galatasaray Odeabank, 14. dakikada farkı 7 sayıya çıkardı: 12-19. Sarı-kırmızılı ekibin hücumda duraksadığı bölümde Howard, Weems ve Campbell'ın elinden basketler çıkaran ev sahibi takım, 19. dakikanın başında skoru 21-21'de eşitledi. Kalan bölümde Micov ve Collins karşılıklı isabet sağlarken, Galatasaray Odeabank, soyunma odasına 24-23 önde girdi. İlk yarıda sarı-kırmızılı takımın bulduğu 24 sayının 21'i Micov, Davis ve Lasme üçlüsünden geldi.

İkinci yarıya iyi başlayan Galatasaray Odeabank, McCollum ve Schilb'den de skor katkısı aldı ve 25. dakikada farkı 9 sayıya (29-38) çıkardı. Collins ve Campbell'in basketleriyle etkili olan Strasbourg, 16. dakikada farkı 4 sayıya (37-41) indirdi. Galatasaray Odeabank, Jerrels ve Micov'un basketleriyle rakibinin öne geçmesini engelledi. Fransız temsilcisi ise, Campbell ve Leloup'un 3 sayı çizgisinin gerisinden isabetli şutlarıyla sarı-kırmızılıları takibini sürdürdü. Mücadelenin üçüncü çeyreği 45-43 Galatasaray Odeabank'ın üstünlüğüyle geride kaldı.

Schilb ve Leloup'un karşılıklı 3 sayılık basketleriyle başlayan son periyotta Leloup ve Campbell ile dış atışlarda arka arkaya isabet sağlayan Strasbourg, 33. dakikada 54-52 öne geçti. Ev sahibi takım, Campbell'in basketiyle 37. dakikada ilk kez 4 sayı fark yakaladı: 58-54. Skor üretmekte sıkıntı çeken Galatasaray Odeabank, savunmada da rakibini durduramadı. Müsabakanın 38. dakikasında 6 sayı (66-58) geri düşen sarı-kırmızılı ekip, geri dönme çabasına rağmen sahadan 66-62 mağlup ayrıldı.

Müsabakada 17 sayı üreten Galatasaray Odeabank'tan Micov maçın en skoreri olurken, sarı-kırmızılı ekipte Schilb 12, Davis ise 11 sayı kaydetti.

Karşılaşmanın rövanşı 27 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak. Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşmayı 5 sayı farkla kazanması durumunda ULEB Avrupa Kupası şampiyonu olacak.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Portekiz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title