Haberler

Basketbol: THY Avrupa Ligi

THY Avrupa Ligi (D) Grubu'nda mücadele eden Galatasaray Medical Park, grubundaki 4. maçında deplasmanda Slovenya'nın Union Olimpija takımını 79-70 yenerek, 2. galibiyetini elde etti.

Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Galatasaray Medical Park, ilk çeyreği 27-23 üstün geçerken, devreyi de 44-37 önde tamamladı.

3. periyotta özellikle rakibinin skorer oyuncularını durdurmakta zorlanan sarı-kırmızılılar, Shipp ve Songaila'nın üst üste basketleriyle rakibinin öne geçmesine izin vermedi ve periyodu 57-56 üstün geçti.

Büyük bir çekişmenin yaşandığı son çeyrekte oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray Medical Park, Furkan Aldemir'in boyalı alandaki etkili oyunuyla üstünlüğünü sürdürdü ve karşılaşmadan da 79-70 galip ayrıldı.

Galatasaray Medical Park'ta 18 sayı ve 11 ribauntla oynayan Furkan, galibiyetin mimarı olurken, 17 sayıyla maçı tamamlayan Shipp ve 11 sayıyla oynayan Shumpert, galibiyette önemli rol oynadılar.

Union Olimpija'da ise Capin'in 15 sayı ve 3 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title