Haberler

Fenerbahçe, 15 Sayı Geriden Gelerek CSKA'yı Devirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe, 15 sayı geriden geldiği maçta CSKA Moskova'yı 79-75 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Liginin 13. haftasında Rusya'nın CSKA Moskova takımını 79-75 yendi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe Beko ligdeki 12. galibiyetini elde ederek liderliğini sürdürürken, CSKA Moskova 3. kez mağlup oldu. Karşılaşmaya Hackett ve de Colo'nun üç sayılık basketleriyle başlayan CSKA Moskova, yine Hackett'ın 4. dakikadaki dış atışıyla farkı 7 sayıya çıkardı: 6-13. Hunter'ın 6. dakikaki sayılarıyla farkı çift hanelere (6-17) taşıyan Rus temsilcisi, ilk çeyreği 26-18 önde tamamladı.

CSKA, İLK YARIYI 12 FARKLA ÖNDE KAPATTI

Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci çeyrekte konuk ekip 13. dakikada Rodriguez'in serbest atışlarıyla farkı yeniden çift hanelere çıkardı: 24-35. Hines ve Clyburn'ün skorer oyunuyla Fenerbahçe Beko'nun farkı azaltmasına izin vermeyen CSKA Moskova, son dakikada farkı 15'e (33-48) yükseltti. Sarı-lacivertliler maçtaki ilk üçlüğünü devrenin son saniyesinde Guduric ile buldu ve konuk ekip soyunma odasına 48-36 önde gitti.

Fenerbahçe, 15 Sayı Geriden Geldi CSKA'yı Devirdi

FENERBAHÇE, 3. PERİYOTTA KENDİNE GELDİ

Maçın ikinci yarısına Datome'nin basketleriyle giren sarı-lacivertliler, hücumda çok iyi bir performans göstererek serisini 25. dakikada 16-0'a çıkardı ve rakibine 52-48 üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, bu çeyrekte rakibine ilk sayı şansını 26. dakikada verdi. Konuk ekip, Rodriguez'in basketleriyle 28. dakikada eşitliği (52-52) yakaladı. Periyodun son bölümünde Rodriguez, Higgins ve Clyburn ile üç sayılık basketler üreten CSKA Moskova son çeyreğe 62-60 önde girdi.

Fenerbahçe, 15 Sayı Geriden Geldi CSKA'yı Devirdi

Mücadelenin son periyoduna pota altında Hunter'ın basketleriyle başlayan CSKA Moskova, Clyburn'ün 32. dakikadaki atışıyla farkı 7 sayıya yükseltti: 60-67. Karşılıklı isabetlerle devam eden mücadelede konuk ekip Higgins ve Clyburn, Fenerbahçe Beko ise Guduric ve Vesely ile skor üretirken son 5 dakikaya CSKA Moskova'nın 5 sayı üstünlüğüyle girildi: 69-74. Savunma sertliğini arttıran sarı-lacivertliler Datome ve Sloukas'ın basketleriyle 38. dakikada farkı 1 sayıya çekti: 73-74. Datome'nin basketiyle 39. dakikada eşitliği sağlayan (75-75) Fenerbahçe Beko, bitime 59 saniye kala Vesely ile öne geçti: 77-75. Oldukça heyecanlı geçen maçın son dakikasında ribauntlarda rakibine üstünlük sağlayan Fenerbahçe Beko, sahadan 79-75 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Almanya Moskova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Efsane Hamdi:

Galatasarayliyim ama Fenerbahceyi Cani gönülden tebrik ediyorum son yillarin Avrupada devamli 1 numarasi oldu bu Basarida emegi gecen Basta Eski Baskan Aziz Yildirim olmak üzere Cok Degerli Koc Obradovic ve Basketbolcularimizi kutluyorum aslinda bu Fenerbahcenin Basketboldaki bu basarisi tüm Türk Futbol Takimlarinada Ders olmali demekki neymis Dogru teknik adam Dogru yapilmis Transferler ve bunun sonunda tabikkide Basari tek Kelimeyle Helal olsun.

17
0
yanıtYanıtla
kendievisonucta:

kendi evinde bu kadar zor yenmemeliydi. . .

0
11
yanıtYanıtla
Lev:

Karşındaki csk Pendikle yapmıyor.

yanıt2
yanıt0
rakip cska sonuçta:

yendiğimiz takım sıradan bi takım değil cska şuanda lig üçüncüsü. bi eleştiri yaparken bi araştır bence. bırak şu ezberciliği. . .

yanıt3
yanıt1
fb:

Fenerbahçe''li futbolcuları ibreti alem olsun diye her hafta basketbol maçına götürmeliler. Belki biraz utanma duygusu kazanırlar

10
1
yanıtYanıtla
HASAN:

OBRADOVİÇ seni tebrik ediyorum. İnşallah bir gün milli takımımızı da çalıştırırsın. Basketbolu bizlere daha çok sevdirdin.

6
0
yanıtYanıtla
COCU:

tüm fenerliler bu takıma sahip çıkmalı içerde 15. 000 kişi bi o kadarda dışarda seyirci kalmalı tıpkı efesin naumoskili yılları gibi

3
1
yanıtYanıtla
kara:

ulan helal olsun size be. . . !

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title