Haberler

Basketbol: Tb2

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L), Karesispor deplasmanda Bilecik Belediyespor'u 89-53 yendi.

İstasyon Karasu Mevkisi Yeni Spor Salonu'nda oynanan maçta, ilk periyot 26-17, devre ise 46-32 Karasispor üstünlüğüyle sona erdi.

Üçüncü periyotta sadece 7 sayı hanesine kaydedebilen Bilecik Belediyespor, hücumdaki etkisizliğinin yanı sıra rakip takımın 3 sayılık atışlarına engel olamayınca son çeyreğe 31 sayı geride 70-39 girdi. Son çeyrekte oyundan tamamen kopan ve sayı üretmekte zorlanan Bilecik Belediyespor, kendi sahasında Karesispor'a 36 sayı farkla 89-53 yenildi.

Karşılaşmayı, Bilecik Belediyespor Basketbol Kulübü Başkanı Emin Yağcı, Karesispor yöneticileri ve Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun da izledi.

Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut, maçın ardından yaptığı açıklamada, grup lideriyle karşılaştıklarını belirterek, "Rakip takım, kuvvetli ve iyi bir kadroya sahip. Bunu da iyi değerlendirdiler ve iyi bir oyun sergilediler. Oyun içerisine fazla giremedik. Gücümüz de bu derecedeydi. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Daha iyi olmamız lazım. Rakip takımı da galibiyetinden dolayı kutluyorum." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Bilecik Karasu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title