Haberler

Basketbol Erkekler Türkiye Kupası'nın isim sponsoru belli oldu

Hidayet Türkoğlu: "Hedefimiz spor kültürünü ve basketbol sevgisini ülkemizin her yerinde sağlamak"Hüseyin Ütebay: "Üst düzey organizasyonlara sponsor olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz"Mustafa AKIN - Sezer AFŞAR / İstanbul, - Türkiye Basketbol Federasyonu ve Solgar Vitamin arasında...

Hidayet Türkoğlu : "Hedefimiz spor kültürünü ve basketbol sevgisini ülkemizin her yerinde sağlamak"

Hüseyin Ütebay: "Üst düzey organizasyonlara sponsor olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz"

Mustafa AKIN - Sezer AFŞAR / İstanbul, - Türkiye Basketbol Federasyonu ve Solgar Vitamin arasında imzalanan sponsorluk anlaşması ile Erkekler Türkiye Kupası'nın isim sponsoru belli oldu.

İstanbul'da bir otelde düzenlenen toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Solgar Türkiye CEO'su ve Kurucu Ortağı Hüseyin Ütebay ve kupada yer alacak 8 takımın temsilcileri katıldı.

HİDAYET TÜRKOĞLU: "HEDEFİMİZ SPOR KÜLTÜRÜNÜ VE BASKETBOL SEVGİSİNİ ÜLKEMİZİN HER YERİNDE SAĞLAMAK"

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu törendeki konuşmasına, Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek başladı. Türkiye Kupası'nda bu sezon yeni formata geçileceğini hatırlatan Türkoğlu, "Keyifli ve heyecan dolu bir sezon yaşatıyorlar. Bu sene yeni bir format ile gerçekleştireceğimiz erkekler basketbol Türkiye Kupası'nın isim sponsorluğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu heyecana isimlerini veren Solgar Türkiye'ye teşekkür ediyorum. Göreve gelmeden önce ligde 5 maç ekrana geliyorken ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tüm maçlar ekrana yansıyor. Tek başına bu gösterge bile Türk basketbolunun başarısını dünyanın kabul ettiğinin göstergesidir. Türk sporuna katkı sağlamak için çıktığımız bu yolda daha uzun yıllar yol arkadaşlığı yapmayı ümit ediyorum. Hedefimiz; spor kültürünü ve basketbol sevgisini ülkemizin her yerinde sağlamaktır. Kupada mücadele edecek bütün takımlara iyi bir kura ve başarı diliyorum" dedi.

HÜSEYİN ÜTEBAY: "ÜST DÜZEY ORGANİZASYONLARA SPONSOR OLMAKTAN GURUR VE MUTLULUK DUYUYORUZ"

Elazığ ve Malatya'da depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Hüseyin Ütebay ise "Türkiye ve dünyada bu tarz performans gerektiren spor yatırımlarına desteklerimizi sürdürüyoruz. Üst düzey organizasyonlara sponsor olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Açıklamalar

İmzaların atılması


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası basketbol Türkoğlu Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title