Haberler

Basketbol Bölge Şampiyonası

Okullar Arası Yıldızlar Basketbol Bölge Şampiyonası'na hazırlanan Bilim Koleji, şampiyonaya iddialı hazırlanıyor.

Türkiyem İlköğretim Okulu spor salonunda antrenör Bayram Acar ve idaresi Aziz Yumrutepe yönetiminde çalışmalarını sürdüren takımda sakatlığı bulunan Akın'ın şampiyonada forma giyemeyeceği kaydedildi.

Şampiyona hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren takım antrenörü Bayram Acar, "Ortaokul takımımızla Sivas'a gideceğiz. Sivas'ta gerçekleştirilecek olan bölge şampiyonası için hazırlıklarımız devam ediyor. Sivas'taki ortaokullar bölge Şampiyonası'nda da amacımız yine bölge şampiyonu olmak. Bu gurubu da geçeceğimize inanıyorum. Bu müsabakalar için Salı günü Sivas'a gideceğiz. 24 Nisan'da şampiyona başlayacak 27 Nisan'da da sona erecek. İnşallah oynayacağımız müsabakalardan en iyi sonuçları alıp, bölge

şampiyonu olmak istiyoruz" dedi.

Küçük erkeklerde elde edilen başarıyı tekrarlamak istediklerine değinen tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Mardin'de ilkokul takımımız iyi bir turnuva geçirdi. Kendi grubumuzda bütün rakiplerimizi yenerek, bölge birincisi olduk. 1-4 Mayıs tarihlerinde yarı finaller Elazığ'da yapılacak. Okulumuz, Türkiye'de sayılı okullar arasına girdi. Elimizden gelenin en iyisini sporcularımızla birlikte yapıyoruz. İlimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz."

Acar, takımda Akın'ın eksikliğini hissettiklerini kaydederek, "Şampiyona öncesinde sakatlığı devam eden Akın, büyük ihtimalle müsabakalara yetişemeyecek. Oyun kurucu pozisyonunda takımımıza büyük katkılar sağlayan Akın'ın boşluğunu doldurmaya çalışıyoruz. Şampiyona'da eksikliğini hissedeceğiz" ifadelerini kullandı.

Takımın idarecisi Aziz Yumrutepe ise, basketbolda okul olarak iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, "Biz bu yıl için alt yapıya yatırım yaparak, önümüzdeki yıl başarılı olmayı hedefliyorduk. Ama bu başarıyı erken yakaladık. Bunu yoğun tempodaki çalışmalarımıza borçluyuz. Yıldız takımımızdan derece bekliyoruz. İnşallah iyi bir kura çekerek Sivas'tan da yarı finallere çıkarız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayram Acar Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title