Haberler

Basketbol

FIBA 3X3 Dünya Turu Finali, 4 5 Ekim'de İstanbul'da yapılacak Etkinliklere NBA yıldızı Kevin Durant da konuk olarak katılacak

Basketbolda 4-5 Ekim'de oynanacak FIBA 3x3 Dünya Turu Finali'ne İstanbul ev sahipliği yapacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 4-5 Ekim'de Beşiktaş İskele Meydanı'nda düzenlenecek finalde, Tokyo, San Juan, Prag, Lozan, Rio ve İstanbul'da gerçekleştirilen FIBA 3x3 Dünya Turu etaplarıyla belirlenen, 2'si Türkiye'den toplam 12 takımın mücadele edeceği bildirildi. 2 gün sürecek etkinliğin ardından 3x3 Dünya Turu şampiyonunun İstanbul'da belirleneceği kaydedildi.

12 takımın yer aldığı turnuvanın ilk turunda 3 ayrı grupta mücadele edileceği, lig usulü oynanacak karşılaşmaların ardından gruplarında ilk iki sırayı alan ekipler ile en iyi iki üçüncü takımın çeyrek finale yükseleceği vurgulandı.

- NBA yıldızı Kevin Durant da geliyor

Bireysel yetenek yarışmaları, DJ performansları ve sokak sanatçılarının yaratıcılıklarıyla renklenecek ve İstanbullu sporseverlere keyifli anlar yaşatacak FIBA 3x3 Dünya Turu Finali'ne, NBA takımı Oklahoma City Thunder ve ABD Milli Takımı'nda forma giyen yıldız oyuncu Kevin Durant'ın da konuk olarak katılacağı ifade edildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Beşiktaş Türkiye Tokyo Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title