Haberler

Başkentteki Öğretmenler Gönüllerince Eğlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Düzenlediği Eğlence Programında Öğretmenler Davul Gösterisi Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği eğlence programında öğretmenler davul gösterisi yaptı.

Oyuncu Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunda Altınpark'taki Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Halk Dansları Topluluğu davul ekibi gösteri yaptı. Davul gösterisi büyük beğeniyle izlendi.

Ankara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Pala yaptığı konuşmada, yarının geleceği olan çocukların emanet edildiği öğretmenlerin çok önemli bir görevi üstlendiklerini belirtti.

Pala, Ankara Büyükşehir Belediyesinin her yıl öğretmenlere büyük bir jest yaparak programlar düzenlediğini dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Gökşin ise Türkiye'nin aydınlık yarınları için görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, öğretmenlerin Türkiye'nin her yerinde birer meşale gibi çevresini aydınlattığını ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'in eşi Nevin Gökçek de öğretmenlerin her şeyden önce birer abla, kardeş, anne ve baba olduğuna dikkati çekti.

Konuşmaların ardından 10 öğretmene plaket verilirken, bir şirket de başarılı çalışmalarından dolayı Ankara'daki 100 okulda görev yapan 100 öğretmene inci kolye hediye etti. Program, sanatçı Gülşen'in konseriyle devam etti.

(STN-NUR) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title