Haberler

Başkentte Yoğun Sis Trafik Kazalarını da Beraberinde Getirdi

Ankara'da Akşam Saatlerinde Etkisini Arttıran Yoğun Sis Sebebiyle Bir Çok Maddi Hasarlı ve Yaralanmalı Trafik Kazası Meydana Geldi. Gizli Buzlanmaya Karşı Belediye Ekipleri Tuzlama Çalışmalarına Başladı.

Ankara'da akşam saatlerinde etkisini arttıran yoğun sis sebebiyle bir çok maddi hasarlı ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Gizli buzlanmaya karşı belediye ekipleri tuzlama çalışmalarına başladı.

Başkentte yoğun sis sebebiyle birçok maddi hasarlı ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Ankara'nın bazı bölgelerinde akşam saatlerinde yoğun sis sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. Polis ekipleri, sürücüleri yoğun sis sebebiyle sık sık uyarırken, görüş mesafesi bazı bölgelerde 50 metrenin altına düştü. Özellik Çankaya, Dikmen, Mamak, Kayaş, Keçiören, Eskişehir yolu üzeri, Sincan, Etimesgut, İstanbul yolu üzeri ve Gölbaşı'nda yoğun sis sebebiyle trafikte aksamalar meydana geldi.

Öte yandan, gece saatlerinde oluşabilecek gizli buzlanmaya karşı Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tuzlama çalışmalarına başladı.

(TB-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title