Haberler

Başkentte Vosvoslarla Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

- Başkentte vosvoslarla Cumhuriyet Bayramı coşkusuANKARA - Birbirinden renkli vosvoslar başkent caddelerinde Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşattı.

- Başkentte vosvoslarla Cumhuriyet Bayramı coşkusu

ANKARA - Birbirinden renkli vosvoslar başkent caddelerinde Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşattı. Vosteamankara Yönetiminden Eren Dalagan, "Cumhuriyetimizin coşkusuyla araçlarımızı bayraklarımızla süsleyip Ankara sokaklarında gezmek bizim için büyük bir tutku" dedi.

Vostemankara Vosvos Kulübü tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yıl dönümü vesilesiyle "Cumhuriyet Konvoyu" etkinliği düzenlendi. Araçlarını Türk bayraklarıyla süsleyen vosvos sahipleri, Ankara Büyükşehir Belediyesinin karşısında bulunan Hipodrom Caddesi üzerinde bir araya geldi. Pazar gününü güzel ve anlamlı bir etkinlikle değerlendiren vosvos sahibi aileler çocuklarını alarak hem güzel havanın hem de etkinliğin tadını çıkardı. Vosvos sahiplerinden Emre Balyemez eşi ve oğlu Atahan ile etkinliğe katılan isimler arasındaydı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının bu yıl 95'nci yılı olduğunu anımsatan Balyemez, bir gün önceden böylesi bir etkinlikle kutlamak üzere bir araya geldiklerini dile getirdi. Balyemez etkinliğe her sene katıldıklarını belirtti. Eşi Burcu Balyemez de ailece vosvoscu olduklarını ve vosvosları çok sevdiklerini paylaşarak, "Böyle organizasyonlardan da çok büyük keyif alıyoruz. Vosvoscular zaten böyle sosyal sorumluluk projeleri ve milli gün ve bayramlarda düzenledikleri etkinliklerle meşhurdur. Hemen hemen her ilde böyle etkinlikler düzenleniyor, bizler de katılmaktan çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Vosteamankara Yönetiminden Eren Dalagan, İHA muhabirine etkinlikle ilgili bilgi verdi. Sosyal bir kulüp olduklarının altını çizen Dalagan, valilik ve emniyetin verdiği izinle "Cumhuriyet Konvoyu" düzenlediklerini söyledi. Yoğun bir katılımın olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalagan, "Vosvos kulüpleri tüm Türkiye bu etkinliği gerçekleştiriyor, biz de Vosteamankara olarak gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyetimizin coşkusuyla araçlarımızı bayraklarımızla süsleyip Ankara sokaklarında gezmek bizim için büyük bir tutku. Herkes aileleriyle sabahın erken saatlerinden itibaren geldi, zaten kulübümüzün amacı aile ortamı kurmak" diye konuştu.

Polis korteji eşliğindeki konvoy, şehir gezisinin ardından Atatürk Orman Çiftliği Park Center'da son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title