Haberler

Başkentte Silahlı Çatışma: 1 Polis Yaralı

Ankara'da Bir Kuyumcunun Öldürülmesi Olayının Aranan Faili, Polis Tarafından Ölü Olarak Ele Geçirildi. Çıkan Çatışmada 1 Polis Memuru da Yaralandı.

Ankara'da bir kuyumcunun öldürülmesi olayının aranan faili, polis tarafından ölü olarak ele geçirildi. Çıkan çatışmada 1 polis memuru da yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Karapürçek'te geçen yıl bir kuyumcuda yaşanan silahlı soygun sırasında kuyumcunun öldürülmesi olayıyla ilgili aranan zanlılardan birinin Ekin Mahallesi 37. Sokak'taki bir evde saklandığı belirlendi. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri eve operasyon düzenledi. Polisin "Dur" ihtarına ateş açarak karşılık veren zanlı Oktay B. ile polis arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Oktay B. ölü olarak ele geçirilirken, Ankara Emniyet Müdürlüğü

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde görevli bir polis memuru bacağından yaralandı. Yaralı polis memuru, kaldırıldığı Ankara Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Hacettepe Hastanesi'ne sevk edildi.

Bölgede çok sayıda polis ekibi önlem alırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(BC-EDA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title