Haberler

Başkentte Orhan Kemal'li Günler

Ankara Üniversitesi "Ankara Hukuk Orhan Kemal'li Günler" etkinliği düzenleyerek "Sosyal Adalet ve Orhan Kemal Romanları"nı ele alacak.

Ankara Üniversitesi"Ankara Hukuk Orhan Kemal'li Günler" etkinliği düzenleyerek "Sosyal Adalet ve Orhan Kemal Romanları"nı ele alacak.

Üniversitenin Mahmut Esat Bozkurt Salonu'nda 3-4 Nisan'da gerçekleşecek programda, Orhan Kemal'in Hanımın Çiftliği, 72. Koğuş, Murtaza ve El Kızı romanları atölye çalışmasıyla incelenecek.

Işık Öğütçü'nün babası Orhan Kemal'i anlatacağı programda, Alper Akçam

"Orhan Kemal edebiyatında adalet anlayışı" konulu bir konferans verecek.

İki günde iki panelin de yapılacağı programın Gülriz Uygur'un yönetimindeki ilk oturumunda, Öykü Didem Aydın "Hukuk eğitiminde hukuk ve edebiyat", Mazlum Vesek "72. Koğuş", Aslı Şimşek "Kadın ve Çocuk yoksulluğu bağlamında Orhan Kemal: Murtaza romanı" konulu Güzin Yamaner'in yönetimindeki ikinci oturumda ise Onur Caymaz "Orhan Kemal'in Daktilosu", Semiramis Yağcıoğlu "Murtaza", Taylan Akman "Hukuk ve politika ilişkisi: Murtaza" konularını işleyecek. - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Esat Bozkurt Ankara Üniversitesi Orhan Kemal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title