Haberler

"Her Şeyi Önceden Bilirim" Diyen Medyumlar Polis Operasyonunu Bilemeyince Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

Ankara'da medyum ve falcı operasyonu gerçekleşti. Polisin sıkı takibinin ardından 5 kişi gözaltına alındı.

Ankara'da kendilerini falcı, medyum ve hoca olarak tanıtanlara yönelik operasyonda, 5 kişi gözaltına alındı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bir ihbarı değerlendiren Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, fiziki ve teknik takiple kimlik ve adres bilgilerini belirlediği kişilerin yakalanması için operasyon düzenledi.

Çankaya ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi başta olmak üzere il genelinde kendilerini medyum, falcı ve hoca olarak tanıtan 5 kişi gözaltına alındı. Zanlıların mağdur ettiği 20 vatandaş da bilgilerine başvurulmak üzere emniyete davet edildi.

Medyumların dini duygularını istismar ettikleri vatandaşlardan "dua etme, muska yazma ve büyü yapma" karşılığında yüklü miktarlarda para istedikleri belirlendi.

"SENİN İÇİN KUYU KİRALADIM"

Gözaltına alınanlardan birinin, eşinden ayrılan bir "müşterisi"ni, "Okuduğum sabunu senin için kiraladığım kuyuya atacağım. Sabun suda eridikçe senin düşmanın da göğsünde ağrılarla eriyip bitecek" sözleriyle dolandırdığı tespit edildi.

Öte yandan zanlılardan biri polis ekiplerine uzun süre kapıyı açmadı. Evinde yapılan aramada bulunan eşyalar, zanlının, vatandaşları dolandırarak elde ettiği haksız kazançla lüks bir hayat yaşadığını ortaya koydu.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Ankara Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler Mahallesi Çankaya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (18)

?Mobil-IOS:

Kelin ilacı olsa başına sürer. Yer gök dua üzerine. Allah ımıza el açıp dua etsek yeter.

13
1
yanıtYanıtla
Seyit yildiz:

Keriz olmayinca uyanik nasil gecinecek

7
0
yanıtYanıtla
Zihniyet:

Bunlara prim verilmemesi lazım.

5
1
yanıtYanıtla
Fako:

Guzel baslik

5
0
yanıtYanıtla
Malatya:

TÜM SIKINTI İNANÇSIZLIKTAN KAYNAKLANIYOR. ALLAHINI BİLEN BUNU YAPARMI. ARZ TALEP MESELESİ, SALAKLAR OLMAZSA BUNLAR NASIL GEÇİNECEK. (gaybı bilen birtek Allah''tır. Peygambere soruyorlar. Ey Allahın Resulü;kıyamet ne zaman kopacak. Gaybı birtek ALLAH bilir diyor.

3
0
yanıtYanıtla
d.e:

37. saniye dikkat polis köpekten nasıl korkmuş :)

2
1
yanıtYanıtla
ibo:

hakıkaten bızım memleketde cok sıgır varmıs ulen bu haydutların neyıne guvenıb ınanıb bosuna paralarınızı verıyorsunuz gıdın sıze yaradandan yardım ısteyın onu donun ona yalvarın yakarın agalyın o rabbımın affı sonzuzdur ne ısınız varsahtekar allahtan korkmazlardan sıze yaradan varken ondan ıstemek varken yaradanı sırtınıza donuyor seytanın ınsan gorunumlu emır erlerınden medet umuyorsunuz bıraz akıllı olun

3
0
yanıtYanıtla
hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

memlekette o kadar çok enayi varki saymakla bitmez. . enayi çok olunca uyanıklar da doğal olarak türüyorlar. . . hani derler ya enayiler olmasa uyanıklar nerden geçinecek diye. . . bu uyanık şarlatanlara caydırıcı cezalar verilmediği müddetçe bu işin sonu gelmez.

3
0
yanıtYanıtla
adalet:

fal falcılık haramdır.............

2
0
yanıtYanıtla
İSMİ YOK:

yalancılıkla yemekten obez olmuşlar ben açlıktan midem büzüldü

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title