Haberler

Başkentte Elektrik Kesintisi

Trafolarda Bakım, Onarım, Şebekede Tadilat ve Yenileme Çalışmaları Nedeniyle, 1 ve 2 Aralıkta Ankara'nın Bazı Yerlerinde Elektrik Kesintileri Olacak.

Trafolarda bakım, onarım, şebekede tadilat ve yenileme çalışmaları nedeniyle, 1 ve 2 Aralıkta Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintileri olacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 1 Aralık Cuma günü, Altındağ ilçesine bağlı Siteler Mahallesi Ereğli, Köyceğiz, Akçakale sokakların bir kısmı, 08.00-19.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Keçiören ilçesine bağlı Atapark 44, 46, 47, 48. sokaklar civarları, 2 Aralık Cumartesi günü, 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Sincan ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesi, Buhara Caddesi, Tülin, Sıtkı, Şelale, Şöhret, Sürreyyan, Yardımcı, Yalvan, Yabangülü, Orun, Tutkun, Patika, Yüksel, Yunus, Yerel, Zengin, Yetiş sokaklar, Yaşar Kemal Caddesi ve civarlarında, 1 ve 2 Aralıkta, 08.00-17.00 saatleri arasında, elektrik kesintisi uygulanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title