Haberler

Başkentte Elektrik Kesintisi

Dağıtım Şebekelerinde Planlanan Yıllık Periyodik İşletme, Hat Bakım, Onarım ve Tesis Çalışmaları Nedeniyle 20 Aralıkta Ankara'nın Bazı Yerlerine Elektrik Verilemeyecek.

Dağıtım şebekelerinde planlanan yıllık periyodik işletme, hat bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 20 Aralıkta Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 20 Aralık Pazar günü elektrik verilemeyecek yerler ve saatleri şöyle:

Çankaya'da, 09.00-14.00 saatleri arasında; Atatürk Bulvarı 199 numara ve civarı.

Altındağ'da, 10.00-15.00 saatleri arasında; Yeni Sanayi Sitesi Çelik Caddesi, Giriş Caddesi, Demir Caddesi ve civarı.

Kazan'da, 14.00-19.00 saatleri arasında; Saray, Orhaniye, Bitik, Dağyaka ve Kışla Mahallelerinin tamamı ile bu mahalle sınırları içerisindeki tüm fabrikalar, iş yerleri, meskenler ve diğer yerler, İmrendi Mahallesi'nin bir kısmı, TAI Akıncı Lojmanları.

Polatlı'da, 10.00-15.00 saatleri arasında; Beyobası Alaçorak Mahallesi, Kuşcu Köyü Örnek Mahallesi, Yenidoğan İstasyon Mahallesi, İstaş, Özgün Matbaa, Gıpta, SN GMS, Savvini Ayakkabı, Mustafa Sümer ve Hasan Sümer beton santralleri, Selamoğlu Nakliyat, Hükmü Peker, Erten Matbaa, Altınörs Tarım Makinaları, Babaoğlu Petrol, Toros Gübre, ÇTM Fırça Fabrikası, Durak Nakliyat, KMC Tarım Makinaları, Ozan Andezit, AVA Petrol, Kartavuk, Makromermer, Öztoklu Mermer, Özkanlar Petrol, Ayfor Çelik Kalıp, Türklife Asansör, Şirin Uzuner Petrol, Özbekoğlu Ltd. Şti, Ufuk Petrol, Erdoğanlar Petrol, Sinan Güler ESA Ekmek, Aska Nakliyat, Antes Çelik Boru, Habaş Petrol, Koton Petrol, TP Petrol, Tekin Lünepark, Hema İçmesuyu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title