Haberler

Başkentte Banka Soygunu

Yenimahalle'de Bir Banka Şubesine Gelen Silahlı Bir Kişi, Yaklaşık 60 Bin YTL Alarak Kaçtı.

Yenimahalle'de bir banka şubesine gelen silahlı bir kişi, yaklaşık 60 bin YTL alarak kaçtı.

Demetevler Vatan Caddesi'ndeki Şekerbank Şubesi'ne 16.30 sıralarında giren kar maskeli ve tabancalı bir kişi, içeride havaya bir el ateş ederek herkesin yere yatmasını sağladı. Daha sonra kasaya yönelen şahıs, elindeki poşeti görevliye atarak paraları doldurmasını istedi.

Görgü tanıklarının iddiasına göre, yaklaşık 1 dakikada gerçekleşen soygunun ardından, soyguncu içerisinde para bulunan poşetle koşarak kaçtı.

Şekerbank Bölge Müdürü Atilla Bedri Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, soyguncunun havaya ateş açıp güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra soygunu gerçekleştirdiğini anlattı.

Soygun sırasında kasada 200 bin YTL civarında para olduğunu ifade eden Demir, kasa görevlisinin uyanıklığıyla soyguncunun 60 bin YTL ile bankadan ayrıldığını kaydetti.

Bankanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen emniyet görevlileri, kaçan soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title